Kulta-aika 1995-2005

Verirahat vuodelta 1995 oli ensimmäinen elokuva Trash Video -lipun alla. Kyseinen teos laukaisi kulta-ajan, jonka aikana syntyivät Trash Videon indie-leffakartalle iskeneet merkkiteokset kuten gore-elokuva Avaruuden teurastajat (1996), sekä toimintaelokuvat Hervannan hurjat (2001), Mies Hervannasta (2003) ja Nato Commando (2005).

leffoja kategoriassa: 32

Status Minor - Blinded (2007)

Tämä synkähkö musavideo kuvattiin bändin osalta kylmänä lokakuisena päivänä 2007 Näsijärven rannalla sijaitsevan teollisuusrakennuksen katolla. Viileätä oli, mutta kyllä se kannatti. Naisnäyttelijää uitettiin pyynikin uimarannalla (vesi oli jotain 12-14-astetta) sekä Tampereen uintikeskuksessa. Suurnopeuskameran eteen päästiin rikkomaan laseja bändin entisen rumpalin työpaikalle.

Masterstroke - Turn Away (2007)

Masterstroken Sleep-albumille tehty musiikkivideo. Video kuvattiin parissa päivässä Rauhaniemen kallioilla ja bändin soittokämpällä, johon rakennettiin 9m leveä greenscreen studio. Näyttelijät saatiin mukaan legioonateatterilta ja hauskaa oli. Samalla greenscreenillä kuvattiin muuten seuraavana päivänä Juhlajätkien Zargon-jakson greenscreen-kuvaukset.

Nato Commando (2005)

Alex Lommo (Ville Lähde) on Naton kovin kommando. Ex-kommando, sillä hän jätti työnsä henkilökohtaisista syistä ja vetäytyi erakkoksi mökilleen. Lommon oppi-isä, Everstiluutnantti Fägerlund (Antti Kiuru), löytää kuitenkin Lommon ja yrittää suostutella tämän takaisin hommiin. Paikalle osuvat salaperäiset kidnappaajat kuitenkin vievät Fägerlundin mennessään ja niinpä Lommo päättää ottaa henkilökohtaisesti selvää mistä on kyse...

Action Interactive (2005)

Kun on kyse Action-saagasta, pako tulevaisuuden vankilasta voi johtaa vain yhteen asiaan: isoon kasaan ruumiita! Leffassa on neljä erilaista valintaa kesken kiivaan toiminnan. Kuka saa kirveestä? Ketä ammutaan otsikkoon? kenen kiveksille annetaan sähköshokkeja? Sinä päätät!

Kingowar - Black Sausage (2004)

Black Sausage on Matin tekemä aivoton musiikkivideo aivottomasta Kingowarin biisistä.

Jack Vs. Teräsarmeija (2004)

Ollessaan rentoutumassa pornobaarissa, Jack saa epätoivoisen puhelun vanhalta kaveriltaan, mr. Saticoylta. Kun Jack löytää Saticoyn raatona heittotähti silmässään, loppuu hänen lomailunsa ja ninja-jahti alkaa!

Action Insane (2003)

Tämänkertainen Action-yhteenotto tapahtuu viileänä syyspäivänä, idyllisellä rantamökillä. Tulivoimaa ei paljon säästellä, veri lentää ja saunakin on lämpöisenä!

Kingowar - Stainless Steel (2003)

Kingowarin toisen levyn avausraita 'Stainless Steel' sai vihdoin kauan odotetun musiikkivideonsa, kun Matti Kuusniemi teki kyseisen ritaripläjäyksen lopputyökseen Pirkanmaan Ammattikorkeakoulusta.

Mies Hervannasta (2003)

HANKI DVD TÄSTÄ Lähitulevaisuudessa, keskellä radioaktiivista joutomaata sijaitsee kaupunki nimeltään Teräs-Manse. Kaupunki, jossa kaksi jengiä kamppailee vallasta. Kaupunki, jossa murhat ja raiskaukset ovat arkipäivää. Kaupunki, jossa vahvat jyräävät heikot!

Vinokäyrä (2002)

Vinokäyrä onkin sitten jotain ihan muuta. Vinokäyrä on Trash-TV:lle työskentelevä independent-kuvaaja, joka yhdessä toimittajaystävänsä Vellu Valion kanssa kiertelee ympäri Suomea haastatellen mielenkiintoisia henkilöitä.

Action Unknown (2002)

Tieto Action-mittelöistä on kiirinyt jo ulkoavaruuteenkin asti ja se houkuttelee konemaisen osanottajan Tellukselle verta vuodattamaan. Onko kotimaailmamme tuhon partaalla? Voittaako ylivertainen aseistus vai raaka ihmisraivo?

Hervannan Hurjat (2001)

Hervannan hurjat jatkaa uljaasti elokuvien Kovat jätkät ja Kovat jätkät 2 -koston himo saagaa.Tutut kovakasvot, Make (Andres Pass) ja Tope (Antti Murtonen), ovat palanneet eikä mikään tai kukaan ole enää missään turvassa!

Action Armageddon (2001)

Action-sarjan neljäs osa sijoittuu suureen Armageddon-turnaukseen, missä action miehet ottavat toisistaan mittaa hylätyllä juna-asemalla. Teurastusta tehdään kirvein ja ampuma-asein niin kauan, kunnes peli vihelletään poikki.

Jack ja punainen kosmos (2001)

Jack on maailman paras yksityisagentti, miljoonan euron mysteerimies, supersankari vailla vertaa!

Loukku (2001)

Joukko kovapintaisia konnia matkaa onnistuneen pankkiryöstön jälkeen halki maaseudun määränpäänään lentokenttä ja sitä myöten etelän saaret. Epäonnekseen heidän autonsa hajoaa ja he joutuvat matkaamaan jalkaisin läpi metsän.

Summer of Action (2000)

Kaunis ja kuuma kesäpäivä saa ihmiset tappotuulelle. Ensimmäiseksi saa luodista lenkkeilijä, mutta hän ei todellakaan jää viimeiseksi uhriksi...

Murhapukki (2000)

Joulu on koston aikaa, kun yliluonnollisia voimia omaava murhanhimoinen psykopaatti lähtee tapporeissulle kohteenaan joukko hampaisiin aseistautuneita gangstereita.

Hervanta Homicide 2000 (2000)

Hervannan kovin kyttäkaksikko iskee takaisin massiivisessa toimintaspektaakkelissa!

Dragon In Hervanta (2000)

Dragon In Hervanta jäi keskeneräiseksi elokuvaksi sen tuotantovaikeuksien takia. Elokuva oli tarkoitus kuvata kokonaan 8-milliselle kaitafilmille, mutta jo kolmen kuvauspäivän jälkeen kamera vioittui. Eivätkä vastoinkäymiset siihen loppuneet. Lähetimme kuvatun materiaalin postissa kehitettäväksi ja posti hukkasi ensimmäisen nauhan! Nämä tapahtumat tappoivat tehokkaasti mielenkiinnon elokuvan kuvaamiseen, mikä on sääli, sillä elokuvan käsikirjoitus on vallan mainio.

Warriors of action Hervanta (1999)

Tällä kertaa verilöyly alkaa lumisessa puistossa. Paikalle on osunut terminaattorin lisäksi zombinmetsästäjä ja yksi zombie.

Action Hervanta (1999)

Tästä se alkoi. Trash Video päätti vain yksinkertaisesti tehdä jotain järjetöntä, ja sitä kyllä tulikin tehtyä!

Viimeiset Humalaiset (1998)

Tuhon jälkeisessä maailmassa vaeltaa yksinäinen sankari, Pyry. Pysyäkseen hengissä on Pyryn varottava verenhimoisia mutanttilaumoja ja juotava viinaa. Vain jatkuva humalassa pysyminen takaa immuniteetin maailmaa peittävälle tappajabakteerille.

Virpoja (1998)

"Short but sweet"

Hervanta Homicide (1998)

Trash Videon haavena oli jo pitkään ollut tehdä parodia poliisi- ja rikosleffoista ja niiden toisiaan toistavista kliseistä. Toimeen päätettiin ryhtyä kun lukion kuvaamataidon lopputyönä oli mahdollista tehdä videoelokuva aiheesta "Poliisit, aikamme sankarit".

Pelon metsä 7 (1998)

Mielipuolisarjamurhaaja Teuvo jatkaa tappamistaan, kun hän herää kuolleista (täysin ilman syytä). Kalman terää saa tällä kertaa maistaa ilotulitteita rakastava kiinalaisjätkä, kaksi metsään eksynyttä ruotsalaista runopoikaa ja huumeita viljelevä hippi. Teuvo saa vieraaksi myös oman äitinsä, mutta jälleentapaaminen on kaikkea muuta kuin lämmin...

Kovat Jätkät 2 - Koston himo (1997)

Trash Videon legendaarinen merkkipaalu! Tämä oli se elokuva joka lopullisesti iski Trash Videon amatöörifilmaajien suomen kartalle. Ja kovaa iskikin!

Pelon Metsä 6 (1997)

Janssonin poika Teuvo matkustaa kaverinsa kanssa isänsä mökille tarkoituksenaan tavata isukki monen vuoden jälkeen.

Kovat Jätkät (1996)

Trash Videon timantinkova toimintaleffa Kovat Jätkät vuodelta 1996. Kaksi ammatti- ja taparikollista Make (Andres Pass) ja Jampe (Tomi Irri) tekevät keikkaa ja diilaavat kuolemaan muutaman keskioluttölkin tähden. Pikkunilkki nimeltään Läski-Erno (Matti Kuusniemi) huiputtaa kaverukset kääntämään pahamaineisen rikollispomo Armandon (Ville Lähde) hepokattilastin, eikä kysymyksessä ole mehua! Armando ei tempusta ilahdu ja pian tappajat ovat Maken ja Jampen perässä takaa-ajossa halki Hervannan katujien ja metsien.

Avaruuden teurastajat (1996)

Suolijärven metsään putoaa meteoriitti. Paikalle osunut epäonninen lintubongari löytää meteoriitin sisällä matkustaneen avaruusolion, joka puree palasen lintubongarin kädestä irti. Purema tartuttaa lintubongariin viruksen, mikä tekee miehestä aivottaman ja ihmislihan himoisen zombien. Bodycount kasvaa ja tauti leviää! Ufokontrollin kovin kaveri, Simo, kutsutaan kaverinsa Laurin kanssa selvittämään toivottomalta tuntuvaa tilannetta.

Kauhujen kämppä (1995)

Trash Video jatkoi Myrkkymiehestä tutulla linjalla ja käytti myös tässä elokuvassa kohtauksia keskeneräisistä filmeistä hyväksi. Tällä kertaa koko filmi perustui tälle hukkasälälle.

Myrkkymies (1995)

Tienaa tonni- kesätöitä paiskiva nuorukainen kompastuu ydinjätelammikkoon. Jäte polttaa pojan kasvot ja vaikuttaa hänen psyykeeseen murhaavalla tavalla: Pojasta tulee myrkkymies, verenjanoinen peto vailla sääliä taikka omaatuntoa

Verirahat (1995)

Jakke on vaarallinen ammattitappaja, joka joutuu viekkaan pomonsa Jorman, pettämäksi. Jorma kiristää Jakkea tekemään hänelle ilmaiseksi töitä, mutta Jakella ei ole aikomustakaan alistua moiseen kusetukseen...