REBOOT-aika 2017->

Parin vuoden hiljaiselon jälkeen Trash Video palaa jälleen ruotuun uudella nettisarjalla nimeltä Video Cop. Samalla Trash Video palaa juurilleen kiroilun ja härskin huumorin ryydittämän verisen toiminnan pariin modernin tekniikan (4K, Dronet jne) siivittämänä!

leffoja kategoriassa: 4

Video Cop 3-Bring Me the Blood of the Werewolf (2018)

NÄE ELOKUVAHISTORIAN KUULUISIMMAT HIRVIÖT KAIKKIEN AIKOJEN VERISIMMÄSSÄ TAISTOSSA!

Video Cop 1-Terminator Commando (2017)

Jake Crusher (Antti Murtonen) on Hervantalainen 80-luvun kyttä. Kyttä, joka pääsi liian lähelle salaisuutta. Kyttä, joka oli liian vaarallinen elossa, liian arvokas kuolleena, Hänet vangittiin videomaailmaan. Onko Jakella ikinä mahdollisuutta paeta?

Video Cop 2-Bandits And Bloodhounds (2017)

Tällä kertaa Jake ilmestyy Pohjois-Amerikan Coloradoon, rähjäiseen vankienkuljetusvaunuun, missä hänellä on seuranaan ainoastaan Intiaaneja ja raiskaajia. Räjähtävä dynamiittipötkö suistaa junan raiteiltaan ja verinen ajojahti alkaa...

Jasu 2 (2017)

25 vuotta myöhemmin... Jasu palaa kostamaan! Trash Videon kieli poskessa nauhalle kuvattu nostalginen retrotrippi!

HD-aika 2008->2016

HD-aikakausi alkaa ensimmäisestä teräväpiirtokameroilla kuvatusta tuotannosta, Juhlajätkät-televisiosarjasta. Se pitää sisällään edellämainitun sikailusarjan lisäksi Nato Commandon (2005) vanavedessä tehdyn lyhytelokuvan Kuonavasara (2009) sekä Insane Bastardsin kanssa yhteistyönä toteutetun scifitrilogian.

leffoja kategoriassa: 23

Avaruuden haastajat (2014)

Kun maailman kuuluisin toimintaelokuvatähti, suomalaissyntyinen kovanaama nimeltään Nick Nemesis, saapuu hyvin ansaitulle hermolomalle parrasvalojen poltteesta kylmään pohjolaan, tapahtuu uskomattomia: Nick Nemesiksen elokuvia liikaa katsoneet humanoidit kaappaavat Nickin alukseensa ja pakottavat miehen taistelemaan universumin kovimpia haastajia vastaan! Seuraa aikaa ja avaruutta järisyttävä taistelu elämästä ja kuolemasta halki galaksin. Panoksena on elämä ja ennenkaikkea titteli, universumin kovin jätkä!

The Revenge of the Earthquake (2012)

HANKI DVD TÄSTÄ Trash Video & Insane Bastards yhteistuotanto! Jack Shaker on maailman kovin maanjäristysten metsästäjä, mutta hän joutuu lopettamaan ammattinsa traagisen onnettomuuden jälkeen joka vaati hänen parhaan kaverinsa, Mr. Sam Smokerin, hengen. Jack muuttaa suomeen koska siellä ei ole maanjäristyksiä...

Trash Video -20 vuotta roskaa (2012)

Keväällä 2012 tehty dokumentti Trash Videon kaksikymmenvuotisesta historiasta. Elokuvanäytteiden kera käydään läpi saavutuksia ja kommelluksia, joita nuo vuodet pitivät sisällään. Teos sai ensi-iltansa Hämeenkadun Panco Villassa Tampereella Trash Videon 20 vuotis-juhlaillassa

Viimeinen taistelu Venuksesta (2010)

HANKI DVD TÄSTÄ The Last Starship To Venus eli suomeksi Viimeinen taistelu Venuksesta on Trash Videon, Insane Bastardsin sekä Blood Cerenomy Filmsin tiiviin yhteistyön hedelmä. Kyseessä on hatunnosto vanhoille kunnon 50-60 luvun B-luokan scifileffoille kuitenkin filmiryhmien omana näkemyksenä eli luvassa on verta, väkivaltaa, kiroilua ja tissejä!

Kuonavasara (2009)

Lyhytelokuva, joka toimii syventävänä lisäteoksena elokuvalle Nato Commando.

Juhlajätkät - S1E11 Jouluyö, älä lyö (2008)

Joulurauhaa ei julisteta Juhlajätkien kämpässä. Ei varsinkaan sillon kun Tope-serkku saapuu kostamaan kokaiinihuuruissaan ja Rantalakin on sotajalalla!

Juhlajätkät - S1E13 Zargon nousee (2008)

Jatkoa Zargonin haasteesta. Pekkuli ja Rantala lähtevät pelastamaan Jammua, Kipeä ja Alpoa. Lopullinen taistelu hengellistä sortoa vastaan alkaa!

Juhlajätkät - S1E12 Zargonin haaste (2008)

Uskovaiset hihhulit kaappaavat Jammun, Kipen ja Alpon käännytysleirille. He joutuvat kohtaamaan haasteista mahtavimman, Zargonin haasteen!

Juhlajätkät - S1E10 Rantalan oma jakso (2008)

Kokonainen jakso omistettuna pelkästään Rantalalle. Näe mitä tämä megapervo on kehittänyt katsojan (ja juhlisten) päänmenoksi!

Juhlajätkät - S1E09 Anna palaa, Alpo (2008)

Alpo saa oman kämppänsä ja muuttaa pois. Pian muut jätkät huomaavat, ettei ilman Alpoa tule toimeen. Alpo tarvitaan takaisin!

Juhlajätkät - S1E08 Lunta tupaan (2008)

Valtaisa kokaiinilasti on hukassa ja Jammun on löydettävä se ennen iltaa. Kipellä saattaa olla tekemistä asian kanssa...

Juhlajätkät - S1E07 Lastentarhan kyttääjä (2008)

Jammu saa osana jakomieliterapiaa vauvan hoitoonsa. Pian onkin miehellä paskaa naamassa ja tappelu lähikapakassa. Miksi?

Juhlajätkät - S1E06 KingOwaR (2008)

Ryyppyrahojen loputtua Pekkuli päättää kaivaa heavy-yhtyeensä nimeltä Kingowar naftalista. Hän pyytää Juhlajätkät bändiinsä. Big mistake!

Juhlajätkät - S1E05 Hervannan lohikäärme (2008)

Nörtti-Alpo ilmottautuu karatekurssille, jotta voisi vihdoin hakata kämppäkäverinsa Jammun. Onko karatekoulussa kaikki kohdillaan?

Juhlajätkät - S1E04 Juhannuskarkelot (2008)

Juhlajätkät lähtevät viettämään juhannusta Alpon porukoiden mökille. Mutta kuka onkaan salaperäinen matkustaja auton takaluukussa?

Juhlajätkät - S1E03 Juhlakalu (2008)

Kipellä on synttärit ja sekös Jammua vituttaa. Pekkuli alkaa hallusinoida ja Rantalakin passitetaan mielisairaalaan. Normi päivä siis.

Juhlajätkät - S1E02 Serkkupoika (2008)

Jammun pahansisuinen serkkupoika Tope saapuu kyläilylle ja viinanhuuruinen helvetti jättidildoineen pääsee valloilleen!

Juhlajätkät - S1E01 Tuparit (2008)

Juhlajätkien tuparit on toimintaa täynnä. Naisia pokataan ja miehiä hakataan! Rantala antaa epämiellyttävän tuparilahjan...

Juhlajätkät: Juhlakalu PROTO (2004)

Viimeisessä proto-jaksossa vietetäänkin Kipen syntymäpäiviä. Rantala antaa lahjaksi paskaa ja Jammu vetää turpiin.

Juhlajätkät: Tiikerinsilmä PROTO (2003)

Alpo on päättänyt päihittää ilkeän hakkaajan Jammun tappelussa. Karatekurssilla opetetaan kuitenkin jotain ihan muita taitoja...

Juhlajätkät: Lunta tupaan PROTO (2002)

Valtava kokaiinilasti on hukassa ja Jammun pomonsa haluaa kamansa takaisin vielä samana päivänä! Kipellä ja Pekkulilla on sormensa pelissä tässä farssissa...

Juhlajätkät: Serkkupoika PROTO (2001)

Ilkeä serkkupoika Tope saapuu visiitille ja alkaa heti uhkailemaan isäntiään. Pystyvätkö Juhlajätkät taltuttamaan viinan- ja pillunhimoisen psykopaatin?

Juhlajätkät: Tuparit PROTO (2000)

Juhlajätkät ovat juuri muuttaneet uuteen hienoon kämppäänsä. Alpolle tehdään heti selväksi pelin henki, Rantalakin saa läskiinsä.

Kulta-aika 1995-2005

Verirahat vuodelta 1995 oli ensimmäinen elokuva Trash Video -lipun alla. Kyseinen teos laukaisi kulta-ajan, jonka aikana syntyivät Trash Videon indie-leffakartalle iskeneet merkkiteokset kuten gore-elokuva Avaruuden teurastajat (1996), sekä toimintaelokuvat Hervannan hurjat (2001), Mies Hervannasta (2003) ja Nato Commando (2005).

leffoja kategoriassa: 32

Status Minor - Blinded (2007)

Tämä synkähkö musavideo kuvattiin bändin osalta kylmänä lokakuisena päivänä 2007 Näsijärven rannalla sijaitsevan teollisuusrakennuksen katolla. Viileätä oli, mutta kyllä se kannatti. Naisnäyttelijää uitettiin pyynikin uimarannalla (vesi oli jotain 12-14-astetta) sekä Tampereen uintikeskuksessa. Suurnopeuskameran eteen päästiin rikkomaan laseja bändin entisen rumpalin työpaikalle.

Masterstroke - Turn Away (2007)

Masterstroken Sleep-albumille tehty musiikkivideo. Video kuvattiin parissa päivässä Rauhaniemen kallioilla ja bändin soittokämpällä, johon rakennettiin 9m leveä greenscreen studio. Näyttelijät saatiin mukaan legioonateatterilta ja hauskaa oli. Samalla greenscreenillä kuvattiin muuten seuraavana päivänä Juhlajätkien Zargon-jakson greenscreen-kuvaukset.

Nato Commando (2005)

Alex Lommo (Ville Lähde) on Naton kovin kommando. Ex-kommando, sillä hän jätti työnsä henkilökohtaisista syistä ja vetäytyi erakkoksi mökilleen. Lommon oppi-isä, Everstiluutnantti Fägerlund (Antti Kiuru), löytää kuitenkin Lommon ja yrittää suostutella tämän takaisin hommiin. Paikalle osuvat salaperäiset kidnappaajat kuitenkin vievät Fägerlundin mennessään ja niinpä Lommo päättää ottaa henkilökohtaisesti selvää mistä on kyse...

Action Interactive (2005)

Kun on kyse Action-saagasta, pako tulevaisuuden vankilasta voi johtaa vain yhteen asiaan: isoon kasaan ruumiita! Leffassa on neljä erilaista valintaa kesken kiivaan toiminnan. Kuka saa kirveestä? Ketä ammutaan otsikkoon? kenen kiveksille annetaan sähköshokkeja? Sinä päätät!

Kingowar - Black Sausage (2004)

Black Sausage on Matin tekemä aivoton musiikkivideo aivottomasta Kingowarin biisistä.

Jack Vs. Teräsarmeija (2004)

Ollessaan rentoutumassa pornobaarissa, Jack saa epätoivoisen puhelun vanhalta kaveriltaan, mr. Saticoylta. Kun Jack löytää Saticoyn raatona heittotähti silmässään, loppuu hänen lomailunsa ja ninja-jahti alkaa!

Action Insane (2003)

Tämänkertainen Action-yhteenotto tapahtuu viileänä syyspäivänä, idyllisellä rantamökillä. Tulivoimaa ei paljon säästellä, veri lentää ja saunakin on lämpöisenä!

Kingowar - Stainless Steel (2003)

Kingowarin toisen levyn avausraita 'Stainless Steel' sai vihdoin kauan odotetun musiikkivideonsa, kun Matti Kuusniemi teki kyseisen ritaripläjäyksen lopputyökseen Pirkanmaan Ammattikorkeakoulusta.

Mies Hervannasta (2003)

HANKI DVD TÄSTÄ Lähitulevaisuudessa, keskellä radioaktiivista joutomaata sijaitsee kaupunki nimeltään Teräs-Manse. Kaupunki, jossa kaksi jengiä kamppailee vallasta. Kaupunki, jossa murhat ja raiskaukset ovat arkipäivää. Kaupunki, jossa vahvat jyräävät heikot!

Vinokäyrä (2002)

Vinokäyrä onkin sitten jotain ihan muuta. Vinokäyrä on Trash-TV:lle työskentelevä independent-kuvaaja, joka yhdessä toimittajaystävänsä Vellu Valion kanssa kiertelee ympäri Suomea haastatellen mielenkiintoisia henkilöitä.

Action Unknown (2002)

Tieto Action-mittelöistä on kiirinyt jo ulkoavaruuteenkin asti ja se houkuttelee konemaisen osanottajan Tellukselle verta vuodattamaan. Onko kotimaailmamme tuhon partaalla? Voittaako ylivertainen aseistus vai raaka ihmisraivo?

Hervannan Hurjat (2001)

Hervannan hurjat jatkaa uljaasti elokuvien Kovat jätkät ja Kovat jätkät 2 -koston himo saagaa.Tutut kovakasvot, Make (Andres Pass) ja Tope (Antti Murtonen), ovat palanneet eikä mikään tai kukaan ole enää missään turvassa!

Action Armageddon (2001)

Action-sarjan neljäs osa sijoittuu suureen Armageddon-turnaukseen, missä action miehet ottavat toisistaan mittaa hylätyllä juna-asemalla. Teurastusta tehdään kirvein ja ampuma-asein niin kauan, kunnes peli vihelletään poikki.

Jack ja punainen kosmos (2001)

Jack on maailman paras yksityisagentti, miljoonan euron mysteerimies, supersankari vailla vertaa!

Loukku (2001)

Joukko kovapintaisia konnia matkaa onnistuneen pankkiryöstön jälkeen halki maaseudun määränpäänään lentokenttä ja sitä myöten etelän saaret. Epäonnekseen heidän autonsa hajoaa ja he joutuvat matkaamaan jalkaisin läpi metsän.

Summer of Action (2000)

Kaunis ja kuuma kesäpäivä saa ihmiset tappotuulelle. Ensimmäiseksi saa luodista lenkkeilijä, mutta hän ei todellakaan jää viimeiseksi uhriksi...

Murhapukki (2000)

Joulu on koston aikaa, kun yliluonnollisia voimia omaava murhanhimoinen psykopaatti lähtee tapporeissulle kohteenaan joukko hampaisiin aseistautuneita gangstereita.

Hervanta Homicide 2000 (2000)

Hervannan kovin kyttäkaksikko iskee takaisin massiivisessa toimintaspektaakkelissa!

Dragon In Hervanta (2000)

Dragon In Hervanta jäi keskeneräiseksi elokuvaksi sen tuotantovaikeuksien takia. Elokuva oli tarkoitus kuvata kokonaan 8-milliselle kaitafilmille, mutta jo kolmen kuvauspäivän jälkeen kamera vioittui. Eivätkä vastoinkäymiset siihen loppuneet. Lähetimme kuvatun materiaalin postissa kehitettäväksi ja posti hukkasi ensimmäisen nauhan! Nämä tapahtumat tappoivat tehokkaasti mielenkiinnon elokuvan kuvaamiseen, mikä on sääli, sillä elokuvan käsikirjoitus on vallan mainio.

Warriors of action Hervanta (1999)

Tällä kertaa verilöyly alkaa lumisessa puistossa. Paikalle on osunut terminaattorin lisäksi zombinmetsästäjä ja yksi zombie.

Action Hervanta (1999)

Tästä se alkoi. Trash Video päätti vain yksinkertaisesti tehdä jotain järjetöntä, ja sitä kyllä tulikin tehtyä!

Viimeiset Humalaiset (1998)

Tuhon jälkeisessä maailmassa vaeltaa yksinäinen sankari, Pyry. Pysyäkseen hengissä on Pyryn varottava verenhimoisia mutanttilaumoja ja juotava viinaa. Vain jatkuva humalassa pysyminen takaa immuniteetin maailmaa peittävälle tappajabakteerille.

Virpoja (1998)

"Short but sweet"

Hervanta Homicide (1998)

Trash Videon haavena oli jo pitkään ollut tehdä parodia poliisi- ja rikosleffoista ja niiden toisiaan toistavista kliseistä. Toimeen päätettiin ryhtyä kun lukion kuvaamataidon lopputyönä oli mahdollista tehdä videoelokuva aiheesta "Poliisit, aikamme sankarit".

Pelon metsä 7 (1998)

Mielipuolisarjamurhaaja Teuvo jatkaa tappamistaan, kun hän herää kuolleista (täysin ilman syytä). Kalman terää saa tällä kertaa maistaa ilotulitteita rakastava kiinalaisjätkä, kaksi metsään eksynyttä ruotsalaista runopoikaa ja huumeita viljelevä hippi. Teuvo saa vieraaksi myös oman äitinsä, mutta jälleentapaaminen on kaikkea muuta kuin lämmin...

Kovat Jätkät 2 - Koston himo (1997)

Trash Videon legendaarinen merkkipaalu! Tämä oli se elokuva joka lopullisesti iski Trash Videon amatöörifilmaajien suomen kartalle. Ja kovaa iskikin!

Pelon Metsä 6 (1997)

Janssonin poika Teuvo matkustaa kaverinsa kanssa isänsä mökille tarkoituksenaan tavata isukki monen vuoden jälkeen.

Kovat Jätkät (1996)

Trash Videon timantinkova toimintaleffa Kovat Jätkät vuodelta 1996. Kaksi ammatti- ja taparikollista Make (Andres Pass) ja Jampe (Tomi Irri) tekevät keikkaa ja diilaavat kuolemaan muutaman keskioluttölkin tähden. Pikkunilkki nimeltään Läski-Erno (Matti Kuusniemi) huiputtaa kaverukset kääntämään pahamaineisen rikollispomo Armandon (Ville Lähde) hepokattilastin, eikä kysymyksessä ole mehua! Armando ei tempusta ilahdu ja pian tappajat ovat Maken ja Jampen perässä takaa-ajossa halki Hervannan katujien ja metsien.

Avaruuden teurastajat (1996)

Suolijärven metsään putoaa meteoriitti. Paikalle osunut epäonninen lintubongari löytää meteoriitin sisällä matkustaneen avaruusolion, joka puree palasen lintubongarin kädestä irti. Purema tartuttaa lintubongariin viruksen, mikä tekee miehestä aivottaman ja ihmislihan himoisen zombien. Bodycount kasvaa ja tauti leviää! Ufokontrollin kovin kaveri, Simo, kutsutaan kaverinsa Laurin kanssa selvittämään toivottomalta tuntuvaa tilannetta.

Kauhujen kämppä (1995)

Trash Video jatkoi Myrkkymiehestä tutulla linjalla ja käytti myös tässä elokuvassa kohtauksia keskeneräisistä filmeistä hyväksi. Tällä kertaa koko filmi perustui tälle hukkasälälle.

Myrkkymies (1995)

Tienaa tonni- kesätöitä paiskiva nuorukainen kompastuu ydinjätelammikkoon. Jäte polttaa pojan kasvot ja vaikuttaa hänen psyykeeseen murhaavalla tavalla: Pojasta tulee myrkkymies, verenjanoinen peto vailla sääliä taikka omaatuntoa

Verirahat (1995)

Jakke on vaarallinen ammattitappaja, joka joutuu viekkaan pomonsa Jorman, pettämäksi. Jorma kiristää Jakkea tekemään hänelle ilmaiseksi töitä, mutta Jakella ei ole aikomustakaan alistua moiseen kusetukseen...

Aamunkoitto 1992-1995

Ennen Trash Video -nimen käyttöönottoa poikien videoharrastus haki vielä muotoaan ja sen tuloksena syntyi aimo liuta enemmän tai vähemmän kehnoja pelle-esityksiä. Joka tapauksessa suunta oli (melkein) aina parempaan ja muutamia klassikkoteoksia tältäkin aikakaudelta löytyy kuten Pyörivät sähkökoneet (1994), Shotgun Messiah (1994) tai vaikkapa Jazz Killer (1993).

leffoja kategoriassa: 37

Hervannan Teurastaja (1995)

Varo kaupustelijoita ja kutsumattomia vieraita. Mielipuoli kodinvaltaaja riehuu vapaana Hervannassa

Pelon Metsä 5 (1994)

Radioaktiivinen jäte herättää Janssonin kuolleista. Niinpä Jansson matkaa afrikkaan auttamaan nälänhädästä kärsiviä orpolapsia. Ei vaiskaan, Jansson jatkaa tappamista viimeisen kerran kolmeen vuoteen.

Pelon Metsä 4 (1994)

Pelonmetsä -mielipuolisuus saavuttaa lakipisteensä sarjan neljännessä osassa!

Pelon Metsä 3 (1994)

Veri on tälläkin kertaa vain hieman vettä sakeampaa kun Jansson palaa kostamaan!

Pelon Metsä 2 (1994)

Jason Voorheesin lailla myös Jansson Vuorinen herää kuolleista ja jatkaa tappamisreissuaan kirvein ja haulikoin varustautuneena.

Pelon metsä (1994)

Jansson Vuorinen palaa kotiseudulleen oltuaan 40 vuotta pakkotöissä Siperiassa, vain huomatakseen, että vandaalit ovat hävittäneet hänen talonsa maan tasalle. Jansson kostaa verisesti kaikille, jotka eksyvät hänen mailleen. Mutta kun hän löytää vaimonsa ruumiin raunioiden keskeltä, silloin helvetti pääsee valloilleen.

Pyörivät sähkökoneet (1994)

Kaveruus ei auta kun oudot voimat avaruudesta valtaavat mielen...

Suo (1994)

Retkeilijät löytävän mukavalta tuntuvan yöpymispaikan, vanhan majan suon tuntumasta.

Shotgun Messiah (1994)

Andres Passin ensimmäinen päärooli sarjamurhaajana, joka käyttää haulikkoa Hervannan asukasluvun pienentämiseen.

Doggie (1994)

Hervannassa kaikki on mahdollista. Koiraksi naamioitunut murhakiintiötään täydentävä Demon-I suorittaa salamannopean muodonmuutoksen ja alkaa lahdata kerrostaloasunnossa asustelevia nuoria, jotka ilmeisesti ovat kaksoisveljeksiä.

Radioactive 4 (1994)

Tällä kertaa pullo, joka sisältää ydinjätettä löytyy metsästä. Janoinen mies juo siitä ja muuttuu verenhimoiseksi hirviöksi.

Savage (1994)

Syväluotaava analyysi elokuva- ja videopeliväkivallan vaikutuksista Suomen nuorisoon.

Computer fobia (1994)

Viikon peli käynnistää traagisen murha-aallon kerrostalossa!

Salesman (1994)

Pari hullua kaverusta tappavat myyntimiehen. No tottakai myyntimies herää kuolleista ja alkaa jahdata poikia. Oikeat myyntimiehet eivät koskaan kuole!

Goodtaste 1.1 (1993)

Uusiksi kuvattu versio kadonneesta Goodtaste elokuvasta. Pojat kuulevat pihalta vertahyytävän korahduksen, mikä tarkoittaa sitä, että tappaja on tulossa kylään...

Killer (1993)

Omaperäisesti nimetty 'kauhuelokuva' pojista, jotka päättävät selvittää kuka tappoi alakerran äijän.

Spuke Killer (1993)

Spuken tappaja on valinnut elämäntehtäväkseen surmata kaikki Suolijärven metsää kansoittavat ö-luokan kansalaiset.

Iiros Faith (1993)

Iiro-poika erehtyy kysymään kellonaikaa diiliä tekeviltä huumekauppiailta ja saa puukosta. Onneksi Iirolla on yliluonnollinen kyky herätä kuolleista ja valtava kostonhimo!

Skitso Scetch 2 (1993)

Läjä erittäin heikkoja sketsejä.

Skitso Scetch (1993)

Lähinnä onneton yritys tehdä Pulttibois/kummeli -tyylistä sketsisarjaa.

Agent 666 vs. Doctor Maybe (1993)

Agentti 666 lähetetään dr. Maybe:n perään, joka uhkaa maailmaa atomipommilla. Tämä on olevinaan yritys parodioida Bond-filmejä, mutta ei kyllä naurata. Jotkut silti tykkää tästä.

Hammer of justice (1993)

Vasaraa heilutteleva hullu saapuu hakemaan omia videokasettejaan kaverilta, joka on pöllinyt ne.

Jazz Killer (1993)

Nuori poika sekoaa tehdessään läksyjä ja alkaa tappaa ihmisiä jazz-musiikin tahtiin.

Insanity (1993)

Psykopaatti karkaa vankilasta ja poliisi lähetetään hänen peräänsä, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Rescue 666 (1993)

Teos Trash Video historian aamuhämäristä, ajalta ennen tosi-tv tuubaa.

Boom (1993)

Hervannan ydinvoimala räjähtää! Ydinsäteily saa ihmiset räjähtelemään. Jostain kumman syystä säteily vaikuttaa ainoastaan yhdessä huoneessa. Uhrit korisevat verta suusta valuen: "...varmaan...säteilyä... siitä... ydinvoimalanposahduksesta!"

Mason 3 vs. Goodtaste 4 (1992)

Kuten Jason ja Freddy 11 vuotta myöhemmin, myös Mason ja Goodtaste kohtasivat tappajien massiivisessa titaanien taistossa.

Goodtaste 3 (1992)

Ennen Jasun tekemistä tehtiin myös kaksi elokuvaa: Goodtaste ja Goodtaste 2. Nämä elokuvat ovat ikiajoiksi kadoksissa, mutta silti teimme niille tämän jatko osan.

Sabotator (1992)

Huhhuijaa... Sabotator nauttii jokseenkin kyseenalaista paskan leffan mainetta johtuen ehkäpä sen loputtomalta tuntuvasta pituudesta tai ehkäpä sen äärettömän huonosta toteutuksesta tai totaalisen idioottimaisesta juonesta.

Toxic Danger (1992)

Uhkapeluri häviää 300000 markkaa raviveikkauksessa. Maksaakseen velkansa on hänen tapettava rikollispomon vihollisia (mm. Esko Aho). Ensimmäinen yritys tehdä pitkää elokuvaa.

Radioactive 3 (1992)

Outo hiippari tunkeutuu kotibileisiin ja myrkyttää kaljan ydinjätteellä. Janoiset bilehileet vetävät tottakai kaiken suihinsa ja pian ainakin yksi heistä muuttuu tappajamonsteriksi.

Radioactive 2 (1992)

Joukko erikoisagentteja on tutkimassa edellisen jakson outoja murhia. Yksi heistä on tarpeeksi tyhmä ja juo pöydällä olevasta ydinjäte astiasta. Hän muuttuu hirviöksi ja toistaa Radioactive ykkösen teemaa.

Radioactive (1992)

Pikkupoika hörppää vahingossa tutkija isänsä pöydältä huikan pullosta, joka pitää sisällää radioaktiivista nestettä. Eihän siitä muuta voi tulla kuin muuttua mustahiuksiseksi ja murhanhimoiseksi demoniksi.

Mason 2 (1992)

Mason herää kuolleista roskakorissa ja aloittaa murha-aallon jälleen kerran.

Gibson (1992)

Totaalisen järjetön tappotarina: mummo tapetaan, poliisi soitetaan paikalle, mutta hän menee täysin eri osoitteeseen ammuskelemaan jengiläisiä ja sivullisia. Lopulta jengipomo ampuu poliisin ja alkaa, arvasittekin varmaan jo, lahdata omia alaisiaan.

Mason (1992)

Friday the 13th elokuvien innoittamana kuvattu tappoleffa jääkiekkomaskipäisestä tappajasta, joka vailla minkäänlaista motiivia harventaa Hervantalaisen rivitaloalueen asukaslukua erilaisia ulokkeita apuvälineinään käyttäen.

Jasu (1992)

Jostainhan se on aloitettava, ja Trash Videon kohdalla tämä alkupiste oli Jasu. Leffoja oli toki tehty muutamia ennen tätä (mm. Good Taste 1&2), mutta nuo aikaisemmat pökäleet ovat sittemmin hukkuneet, ja niinpä Jasua pidetään "virallisesti" ensimmäisenä varhais-Trash Video -tuotoksena.