Aamunkoitto 1992-1995

Ennen Trash Video -nimen käyttöönottoa poikien videoharrastus haki vielä muotoaan ja sen tuloksena syntyi aimo liuta enemmän tai vähemmän kehnoja pelle-esityksiä. Joka tapauksessa suunta oli (melkein) aina parempaan ja muutamia klassikkoteoksia tältäkin aikakaudelta löytyy kuten Pyörivät sähkökoneet (1994), Shotgun Messiah (1994) tai vaikkapa Jazz Killer (1993).

leffoja kategoriassa: 37

Hervannan Teurastaja (1995)

Varo kaupustelijoita ja kutsumattomia vieraita. Mielipuoli kodinvaltaaja riehuu vapaana Hervannassa

Pelon Metsä 5 (1994)

Radioaktiivinen jäte herättää Janssonin kuolleista. Niinpä Jansson matkaa afrikkaan auttamaan nälänhädästä kärsiviä orpolapsia. Ei vaiskaan, Jansson jatkaa tappamista viimeisen kerran kolmeen vuoteen.

Pelon Metsä 4 (1994)

Pelonmetsä -mielipuolisuus saavuttaa lakipisteensä sarjan neljännessä osassa!

Pelon Metsä 3 (1994)

Veri on tälläkin kertaa vain hieman vettä sakeampaa kun Jansson palaa kostamaan!

Pelon Metsä 2 (1994)

Jason Voorheesin lailla myös Jansson Vuorinen herää kuolleista ja jatkaa tappamisreissuaan kirvein ja haulikoin varustautuneena.

Pelon metsä (1994)

Jansson Vuorinen palaa kotiseudulleen oltuaan 40 vuotta pakkotöissä Siperiassa, vain huomatakseen, että vandaalit ovat hävittäneet hänen talonsa maan tasalle. Jansson kostaa verisesti kaikille, jotka eksyvät hänen mailleen. Mutta kun hän löytää vaimonsa ruumiin raunioiden keskeltä, silloin helvetti pääsee valloilleen.

Pyörivät sähkökoneet (1994)

Kaveruus ei auta kun oudot voimat avaruudesta valtaavat mielen...

Suo (1994)

Retkeilijät löytävän mukavalta tuntuvan yöpymispaikan, vanhan majan suon tuntumasta.

Shotgun Messiah (1994)

Andres Passin ensimmäinen päärooli sarjamurhaajana, joka käyttää haulikkoa Hervannan asukasluvun pienentämiseen.

Doggie (1994)

Hervannassa kaikki on mahdollista. Koiraksi naamioitunut murhakiintiötään täydentävä Demon-I suorittaa salamannopean muodonmuutoksen ja alkaa lahdata kerrostaloasunnossa asustelevia nuoria, jotka ilmeisesti ovat kaksoisveljeksiä.

Radioactive 4 (1994)

Tällä kertaa pullo, joka sisältää ydinjätettä löytyy metsästä. Janoinen mies juo siitä ja muuttuu verenhimoiseksi hirviöksi.

Savage (1994)

Syväluotaava analyysi elokuva- ja videopeliväkivallan vaikutuksista Suomen nuorisoon.

Computer fobia (1994)

Viikon peli käynnistää traagisen murha-aallon kerrostalossa!

Salesman (1994)

Pari hullua kaverusta tappavat myyntimiehen. No tottakai myyntimies herää kuolleista ja alkaa jahdata poikia. Oikeat myyntimiehet eivät koskaan kuole!

Goodtaste 1.1 (1993)

Uusiksi kuvattu versio kadonneesta Goodtaste elokuvasta. Pojat kuulevat pihalta vertahyytävän korahduksen, mikä tarkoittaa sitä, että tappaja on tulossa kylään...

Killer (1993)

Omaperäisesti nimetty 'kauhuelokuva' pojista, jotka päättävät selvittää kuka tappoi alakerran äijän.

Spuke Killer (1993)

Spuken tappaja on valinnut elämäntehtäväkseen surmata kaikki Suolijärven metsää kansoittavat ö-luokan kansalaiset.

Iiros Faith (1993)

Iiro-poika erehtyy kysymään kellonaikaa diiliä tekeviltä huumekauppiailta ja saa puukosta. Onneksi Iirolla on yliluonnollinen kyky herätä kuolleista ja valtava kostonhimo!

Skitso Scetch 2 (1993)

Läjä erittäin heikkoja sketsejä.

Skitso Scetch (1993)

Lähinnä onneton yritys tehdä Pulttibois/kummeli -tyylistä sketsisarjaa.

Agent 666 vs. Doctor Maybe (1993)

Agentti 666 lähetetään dr. Maybe:n perään, joka uhkaa maailmaa atomipommilla. Tämä on olevinaan yritys parodioida Bond-filmejä, mutta ei kyllä naurata. Jotkut silti tykkää tästä.

Hammer of justice (1993)

Vasaraa heilutteleva hullu saapuu hakemaan omia videokasettejaan kaverilta, joka on pöllinyt ne.

Jazz Killer (1993)

Nuori poika sekoaa tehdessään läksyjä ja alkaa tappaa ihmisiä jazz-musiikin tahtiin.

Insanity (1993)

Psykopaatti karkaa vankilasta ja poliisi lähetetään hänen peräänsä, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Rescue 666 (1993)

Teos Trash Video historian aamuhämäristä, ajalta ennen tosi-tv tuubaa.

Boom (1993)

Hervannan ydinvoimala räjähtää! Ydinsäteily saa ihmiset räjähtelemään. Jostain kumman syystä säteily vaikuttaa ainoastaan yhdessä huoneessa. Uhrit korisevat verta suusta valuen: "...varmaan...säteilyä... siitä... ydinvoimalanposahduksesta!"

Mason 3 vs. Goodtaste 4 (1992)

Kuten Jason ja Freddy 11 vuotta myöhemmin, myös Mason ja Goodtaste kohtasivat tappajien massiivisessa titaanien taistossa.

Goodtaste 3 (1992)

Ennen Jasun tekemistä tehtiin myös kaksi elokuvaa: Goodtaste ja Goodtaste 2. Nämä elokuvat ovat ikiajoiksi kadoksissa, mutta silti teimme niille tämän jatko osan.

Sabotator (1992)

Huhhuijaa... Sabotator nauttii jokseenkin kyseenalaista paskan leffan mainetta johtuen ehkäpä sen loputtomalta tuntuvasta pituudesta tai ehkäpä sen äärettömän huonosta toteutuksesta tai totaalisen idioottimaisesta juonesta.

Toxic Danger (1992)

Uhkapeluri häviää 300000 markkaa raviveikkauksessa. Maksaakseen velkansa on hänen tapettava rikollispomon vihollisia (mm. Esko Aho). Ensimmäinen yritys tehdä pitkää elokuvaa.

Radioactive 3 (1992)

Outo hiippari tunkeutuu kotibileisiin ja myrkyttää kaljan ydinjätteellä. Janoiset bilehileet vetävät tottakai kaiken suihinsa ja pian ainakin yksi heistä muuttuu tappajamonsteriksi.

Radioactive 2 (1992)

Joukko erikoisagentteja on tutkimassa edellisen jakson outoja murhia. Yksi heistä on tarpeeksi tyhmä ja juo pöydällä olevasta ydinjäte astiasta. Hän muuttuu hirviöksi ja toistaa Radioactive ykkösen teemaa.

Radioactive (1992)

Pikkupoika hörppää vahingossa tutkija isänsä pöydältä huikan pullosta, joka pitää sisällää radioaktiivista nestettä. Eihän siitä muuta voi tulla kuin muuttua mustahiuksiseksi ja murhanhimoiseksi demoniksi.

Mason 2 (1992)

Mason herää kuolleista roskakorissa ja aloittaa murha-aallon jälleen kerran.

Gibson (1992)

Totaalisen järjetön tappotarina: mummo tapetaan, poliisi soitetaan paikalle, mutta hän menee täysin eri osoitteeseen ammuskelemaan jengiläisiä ja sivullisia. Lopulta jengipomo ampuu poliisin ja alkaa, arvasittekin varmaan jo, lahdata omia alaisiaan.

Mason (1992)

Friday the 13th elokuvien innoittamana kuvattu tappoleffa jääkiekkomaskipäisestä tappajasta, joka vailla minkäänlaista motiivia harventaa Hervantalaisen rivitaloalueen asukaslukua erilaisia ulokkeita apuvälineinään käyttäen.

Jasu (1992)

Jostainhan se on aloitettava, ja Trash Videon kohdalla tämä alkupiste oli Jasu. Leffoja oli toki tehty muutamia ennen tätä (mm. Good Taste 1&2), mutta nuo aikaisemmat pökäleet ovat sittemmin hukkuneet, ja niinpä Jasua pidetään "virallisesti" ensimmäisenä varhais-Trash Video -tuotoksena.