HD-aika 2008->2016

HD-aikakausi alkaa ensimmäisestä teräväpiirtokameroilla kuvatusta tuotannosta, Juhlajätkät-televisiosarjasta. Se pitää sisällään edellämainitun sikailusarjan lisäksi Nato Commandon (2005) vanavedessä tehdyn lyhytelokuvan Kuonavasara (2009) sekä Insane Bastardsin kanssa yhteistyönä toteutetun scifitrilogian.

leffoja kategoriassa: 23

Avaruuden haastajat (2014)

Kun maailman kuuluisin toimintaelokuvatähti, suomalaissyntyinen kovanaama nimeltään Nick Nemesis, saapuu hyvin ansaitulle hermolomalle parrasvalojen poltteesta kylmään pohjolaan, tapahtuu uskomattomia: Nick Nemesiksen elokuvia liikaa katsoneet humanoidit kaappaavat Nickin alukseensa ja pakottavat miehen taistelemaan universumin kovimpia haastajia vastaan! Seuraa aikaa ja avaruutta järisyttävä taistelu elämästä ja kuolemasta halki galaksin. Panoksena on elämä ja ennenkaikkea titteli, universumin kovin jätkä!

The Revenge of the Earthquake (2012)

HANKI DVD TÄSTÄ Trash Video & Insane Bastards yhteistuotanto! Jack Shaker on maailman kovin maanjäristysten metsästäjä, mutta hän joutuu lopettamaan ammattinsa traagisen onnettomuuden jälkeen joka vaati hänen parhaan kaverinsa, Mr. Sam Smokerin, hengen. Jack muuttaa suomeen koska siellä ei ole maanjäristyksiä...

Trash Video -20 vuotta roskaa (2012)

Keväällä 2012 tehty dokumentti Trash Videon kaksikymmenvuotisesta historiasta. Elokuvanäytteiden kera käydään läpi saavutuksia ja kommelluksia, joita nuo vuodet pitivät sisällään. Teos sai ensi-iltansa Hämeenkadun Panco Villassa Tampereella Trash Videon 20 vuotis-juhlaillassa

Viimeinen taistelu Venuksesta (2010)

HANKI DVD TÄSTÄ The Last Starship To Venus eli suomeksi Viimeinen taistelu Venuksesta on Trash Videon, Insane Bastardsin sekä Blood Cerenomy Filmsin tiiviin yhteistyön hedelmä. Kyseessä on hatunnosto vanhoille kunnon 50-60 luvun B-luokan scifileffoille kuitenkin filmiryhmien omana näkemyksenä eli luvassa on verta, väkivaltaa, kiroilua ja tissejä!

Kuonavasara (2009)

Lyhytelokuva, joka toimii syventävänä lisäteoksena elokuvalle Nato Commando.

Juhlajätkät - S1E11 Jouluyö, älä lyö (2008)

Joulurauhaa ei julisteta Juhlajätkien kämpässä. Ei varsinkaan sillon kun Tope-serkku saapuu kostamaan kokaiinihuuruissaan ja Rantalakin on sotajalalla!

Juhlajätkät - S1E13 Zargon nousee (2008)

Jatkoa Zargonin haasteesta. Pekkuli ja Rantala lähtevät pelastamaan Jammua, Kipeä ja Alpoa. Lopullinen taistelu hengellistä sortoa vastaan alkaa!

Juhlajätkät - S1E12 Zargonin haaste (2008)

Uskovaiset hihhulit kaappaavat Jammun, Kipen ja Alpon käännytysleirille. He joutuvat kohtaamaan haasteista mahtavimman, Zargonin haasteen!

Juhlajätkät - S1E10 Rantalan oma jakso (2008)

Kokonainen jakso omistettuna pelkästään Rantalalle. Näe mitä tämä megapervo on kehittänyt katsojan (ja juhlisten) päänmenoksi!

Juhlajätkät - S1E09 Anna palaa, Alpo (2008)

Alpo saa oman kämppänsä ja muuttaa pois. Pian muut jätkät huomaavat, ettei ilman Alpoa tule toimeen. Alpo tarvitaan takaisin!

Juhlajätkät - S1E08 Lunta tupaan (2008)

Valtaisa kokaiinilasti on hukassa ja Jammun on löydettävä se ennen iltaa. Kipellä saattaa olla tekemistä asian kanssa...

Juhlajätkät - S1E07 Lastentarhan kyttääjä (2008)

Jammu saa osana jakomieliterapiaa vauvan hoitoonsa. Pian onkin miehellä paskaa naamassa ja tappelu lähikapakassa. Miksi?

Juhlajätkät - S1E06 KingOwaR (2008)

Ryyppyrahojen loputtua Pekkuli päättää kaivaa heavy-yhtyeensä nimeltä Kingowar naftalista. Hän pyytää Juhlajätkät bändiinsä. Big mistake!

Juhlajätkät - S1E05 Hervannan lohikäärme (2008)

Nörtti-Alpo ilmottautuu karatekurssille, jotta voisi vihdoin hakata kämppäkäverinsa Jammun. Onko karatekoulussa kaikki kohdillaan?

Juhlajätkät - S1E04 Juhannuskarkelot (2008)

Juhlajätkät lähtevät viettämään juhannusta Alpon porukoiden mökille. Mutta kuka onkaan salaperäinen matkustaja auton takaluukussa?

Juhlajätkät - S1E03 Juhlakalu (2008)

Kipellä on synttärit ja sekös Jammua vituttaa. Pekkuli alkaa hallusinoida ja Rantalakin passitetaan mielisairaalaan. Normi päivä siis.

Juhlajätkät - S1E02 Serkkupoika (2008)

Jammun pahansisuinen serkkupoika Tope saapuu kyläilylle ja viinanhuuruinen helvetti jättidildoineen pääsee valloilleen!

Juhlajätkät - S1E01 Tuparit (2008)

Juhlajätkien tuparit on toimintaa täynnä. Naisia pokataan ja miehiä hakataan! Rantala antaa epämiellyttävän tuparilahjan...

Juhlajätkät: Juhlakalu PROTO (2004)

Viimeisessä proto-jaksossa vietetäänkin Kipen syntymäpäiviä. Rantala antaa lahjaksi paskaa ja Jammu vetää turpiin.

Juhlajätkät: Tiikerinsilmä PROTO (2003)

Alpo on päättänyt päihittää ilkeän hakkaajan Jammun tappelussa. Karatekurssilla opetetaan kuitenkin jotain ihan muita taitoja...

Juhlajätkät: Lunta tupaan PROTO (2002)

Valtava kokaiinilasti on hukassa ja Jammun pomonsa haluaa kamansa takaisin vielä samana päivänä! Kipellä ja Pekkulilla on sormensa pelissä tässä farssissa...

Juhlajätkät: Serkkupoika PROTO (2001)

Ilkeä serkkupoika Tope saapuu visiitille ja alkaa heti uhkailemaan isäntiään. Pystyvätkö Juhlajätkät taltuttamaan viinan- ja pillunhimoisen psykopaatin?

Juhlajätkät: Tuparit PROTO (2000)

Juhlajätkät ovat juuri muuttaneet uuteen hienoon kämppäänsä. Alpolle tehdään heti selväksi pelin henki, Rantalakin saa läskiinsä.