Katsottavissa olevat videot elokuvasta Video Cop 1-Terminator Commando:

jakso 1

traileri
   

Video Cop 1-Terminator Commando (2017)

AKA: Video Cop 1-Terminator Commando

genre: toiminta


valmistunut: 10.06.2017

ohjaus: Ville Lähde

käsikirjoitus: Ville Lähde

kuvaus: Matti Kuusniemi

editti: Ville Lähde

musiikki: Sami Saarinen, Flash Arnold

erikoistehosteet: Ari Savonen

CGI-tehosteet: Matti Kuusniemi


rooleissa: Antti Murtonen, Rauli Ylitalo, Karo Von Rutenhjelm, Andres Pass, Jussi Niskala, Joni Kainulainen, Olli Nupponen, Ville Lähde jne.


pituus: 16 minuuttia

Jake Crusher (Antti Murtonen) on Hervantalainen 80-luvun kyttä. Kyttä, joka pääsi liian lähelle megalomaanista kansainvälistä hallitusten salajuonta ihmiskunnan orjuuttamiseksi. Kyttä, joka on liian vaarallinen elossa, mutta liian arvokas tapettavaksi. Niinpä hänen päänsä menoksi keksitään jotain aivan uutta: Analogisen supertekniikan avulla Jake vangitaan sisään videomaailmaan. Maailmaan, jossa videoelokuvasta tulee todellisuutta ja todellisuudesta videoelokuvaa!

Video Cop -sarjan ensimmäisessä osassa Jake joutuu kauas Rautaesiripun taakse syvälle neuvostoliiton maaperälle, jossa hänen tehtävänään amerikkalaisen Terminator Commando -erikoisjoukon eliittisotilaana on eliminoida kapinalliskenraali Smitrovich ja hänen Washingtonia kohti sojottavat ydinohjukset! Apunaan Jakella on ainoastaan Vietnam-veteraani Trapper (Rauli Ylitalo) sekä omat öljytyt lihaksensa. Tehtävä ei ole helppo, eikä videomaailman mestari, Vidzard (Andres Pass), tule päästämään miehiä helpolla.

Video Cop on Trash Videon kunniakas paluu omille juurilleen, eli härskin huumorin ja kovaotteisen verisen toiminnan pariin! Elokuva sai ensi-iltansa Tampereen elokuvateatteri Niagarassa 10.6.2017 ja se julkaistiin Youtubessa 25.8.2017.