Katsottavissa olevat videot elokuvasta Kovat Jätkät 2 - Koston himo:

Kovat Jätkät 2 -koston himo

kulissien takana

traileri
   

Kovat Jätkät 2 - Koston himo (1997)

AKA: Tough Guys 2 - Lust for a Vengeance

genre: toiminta


valmistunut: 1997

käsikirjoitus: Ville Lähde, Antti Murtonen

editti: Matti Kuusniemi, Ville Lähde

musiikki: Harri Heinisuo, Janne Hakala


rooleissa: Andres Pass, Antti Murtonen, Ville Lähde,Matti Kuusniemi, Aatto Paasonen, Sami Saarinen, Mikko Martin


pituus: 75 minuuttia

Trash Videon legendaarinen merkkipaalu! Tämä oli se elokuva joka lopullisesti iski Trash Videon amatöörifilmaajien suomen kartalle. Ja kovaa iskikin!

Sekopäinen juoni heittää superrikollisten kunkun, Maken, väkivaltaisen vankilapaon kautta keskelle raivoisaa Hervannassa riehuvaa jengisotaa. Jouduttuaan pahasti kusetetuksi Make lyöttäytyy yhteen arkkivihollisensa, Topen kanssa ja tuloksena on verilöyly sanan julmimmassa merkityksessä!

Käsikirjoitusta ei leffassa juurikaan ollut suunnitelluista vuorosanoista puhumattakaan. Kuvauksissa pyrittiin siihen, että jokainen kohtaus loppuisi väkivaltaisesti. Tähän tavoitteeseen päästiinkin lähes sataprosenttisesti. Pituus on monen mielestä liian pitkä, mutta tämä elokuva on tarkoitettukin humalassa seurattavaksi, jolloin aika tuntuu kuluvan nopeammin. Välillä voi käydä kusella ja röökillä, ei haittaa juonen seuraamista!

Kovat jätkät 2 kuvauskesä 1997 oli helvetillisen kuuma. Suurimmat vaikeudet kuumuuden lisäksi oli kahden kovan jätkän Andres Passin ja Antti Murtosen saaminen yhtäaikaa kuvauspaikalle. Murtonen kun juuri tuona kesänä muutti Lahteen, eikä miestä paljon Tampereen suunnassa näkynyt.

KJ 2 oli myös ensimmäinen Trash Video elokuva mikä julkaistiin värikansien kera. Menestys oli taattu ja kasettia myytiin noin 100 kappaletta.

Kovien jätkien saaga jatkui elokuvassa Hervannan hurjat!