Dragon In Hervanta (2000)

AKA: Dragon Within

genre: toiminta


valmistunut: 2000

ohjaus: Trash Video team

käsikirjoitus: Ville Lähde

musiikki: Sami Saarinen, Matti Kuusniemi


rooleissa: Andres Pass, Matti Kuusniemi, Ville Lähde, Aatto Paasonen, Toni Lapinlampi


pituus: 3 minuuttia

Dragon In Hervanta jäi keskeneräiseksi elokuvaksi sen tuotantovaikeuksien takia. Elokuva oli tarkoitus kuvata kokonaan 8-milliselle kaitafilmille, mutta jo kolmen kuvauspäivän jälkeen kamera vioittui. Eivätkä vastoinkäymiset siihen loppuneet. Lähetimme kuvatun materiaalin postissa kehitettäväksi ja posti hukkasi ensimmäisen nauhan! Nämä tapahtumat tappoivat tehokkaasti mielenkiinnon elokuvan kuvaamiseen, mikä on sääli, sillä elokuvan käsikirjoitus on vallan mainio.

Tarina alkaa kun Bruse palaa takaisin kiinasta, jossa hän vietti kuusi vuotta karatea opiskellen. Kotiin paluu on kaikkea muuta kuin lämmin, sillä hänen kotikylänsä Hervanta on muuttunut oikeaksi rikollisparatiisiksi, jossa väkivalta on suosituin kommunikointitapa. Bruse ei epäile käyttää oppimaansa LOHIKÄÄRME-tyyliä apunaan paskiaisten eliminoimisessa, mutta riittääkö Lohikäärme-tyyli, kun vastassa on kaveri joka taitaa pelätyn DOGGY-tyylin!?

Elokuvasta on ladattavissa ensi kertaa tallella oleva kaitafilmimateriaali ja käsikirjoitus. Dialogin piti tässä elokuvassa olla dupattu englanniksi.