"toiminta"

leffoja kategoriassa: 30

Video Cop 3-Bring Me the Blood of the Werewolf (2018)

NÄE ELOKUVAHISTORIAN KUULUISIMMAT HIRVIÖT KAIKKIEN AIKOJEN VERISIMMÄSSÄ TAISTOSSA!

Video Cop 1-Terminator Commando (2017)

Jake Crusher (Antti Murtonen) on Hervantalainen 80-luvun kyttä. Kyttä, joka pääsi liian lähelle salaisuutta. Kyttä, joka oli liian vaarallinen elossa, liian arvokas kuolleena, Hänet vangittiin videomaailmaan. Onko Jakella ikinä mahdollisuutta paeta?

Video Cop 2-Bandits And Bloodhounds (2017)

Tällä kertaa Jake ilmestyy Pohjois-Amerikan Coloradoon, rähjäiseen vankienkuljetusvaunuun, missä hänellä on seuranaan ainoastaan Intiaaneja ja raiskaajia. Räjähtävä dynamiittipötkö suistaa junan raiteiltaan ja verinen ajojahti alkaa...

Trash Video -20 vuotta roskaa (2012)

Keväällä 2012 tehty dokumentti Trash Videon kaksikymmenvuotisesta historiasta. Elokuvanäytteiden kera käydään läpi saavutuksia ja kommelluksia, joita nuo vuodet pitivät sisällään. Teos sai ensi-iltansa Hämeenkadun Panco Villassa Tampereella Trash Videon 20 vuotis-juhlaillassa

Kuonavasara (2009)

Lyhytelokuva, joka toimii syventävänä lisäteoksena elokuvalle Nato Commando.

Nato Commando (2005)

Alex Lommo (Ville Lähde) on Naton kovin kommando. Ex-kommando, sillä hän jätti työnsä henkilökohtaisista syistä ja vetäytyi erakkoksi mökilleen. Lommon oppi-isä, Everstiluutnantti Fägerlund (Antti Kiuru), löytää kuitenkin Lommon ja yrittää suostutella tämän takaisin hommiin. Paikalle osuvat salaperäiset kidnappaajat kuitenkin vievät Fägerlundin mennessään ja niinpä Lommo päättää ottaa henkilökohtaisesti selvää mistä on kyse...

Action Interactive (2005)

Kun on kyse Action-saagasta, pako tulevaisuuden vankilasta voi johtaa vain yhteen asiaan: isoon kasaan ruumiita! Leffassa on neljä erilaista valintaa kesken kiivaan toiminnan. Kuka saa kirveestä? Ketä ammutaan otsikkoon? kenen kiveksille annetaan sähköshokkeja? Sinä päätät!

Jack Vs. Teräsarmeija (2004)

Ollessaan rentoutumassa pornobaarissa, Jack saa epätoivoisen puhelun vanhalta kaveriltaan, mr. Saticoylta. Kun Jack löytää Saticoyn raatona heittotähti silmässään, loppuu hänen lomailunsa ja ninja-jahti alkaa!

Action Insane (2003)

Tämänkertainen Action-yhteenotto tapahtuu viileänä syyspäivänä, idyllisellä rantamökillä. Tulivoimaa ei paljon säästellä, veri lentää ja saunakin on lämpöisenä!

Action Unknown (2002)

Tieto Action-mittelöistä on kiirinyt jo ulkoavaruuteenkin asti ja se houkuttelee konemaisen osanottajan Tellukselle verta vuodattamaan. Onko kotimaailmamme tuhon partaalla? Voittaako ylivertainen aseistus vai raaka ihmisraivo?

Hervannan Hurjat (2001)

Hervannan hurjat jatkaa uljaasti elokuvien Kovat jätkät ja Kovat jätkät 2 -koston himo saagaa.Tutut kovakasvot, Make (Andres Pass) ja Tope (Antti Murtonen), ovat palanneet eikä mikään tai kukaan ole enää missään turvassa!

Action Armageddon (2001)

Action-sarjan neljäs osa sijoittuu suureen Armageddon-turnaukseen, missä action miehet ottavat toisistaan mittaa hylätyllä juna-asemalla. Teurastusta tehdään kirvein ja ampuma-asein niin kauan, kunnes peli vihelletään poikki.

Jack ja punainen kosmos (2001)

Jack on maailman paras yksityisagentti, miljoonan euron mysteerimies, supersankari vailla vertaa!

Summer of Action (2000)

Kaunis ja kuuma kesäpäivä saa ihmiset tappotuulelle. Ensimmäiseksi saa luodista lenkkeilijä, mutta hän ei todellakaan jää viimeiseksi uhriksi...

Hervanta Homicide 2000 (2000)

Hervannan kovin kyttäkaksikko iskee takaisin massiivisessa toimintaspektaakkelissa!

Dragon In Hervanta (2000)

Dragon In Hervanta jäi keskeneräiseksi elokuvaksi sen tuotantovaikeuksien takia. Elokuva oli tarkoitus kuvata kokonaan 8-milliselle kaitafilmille, mutta jo kolmen kuvauspäivän jälkeen kamera vioittui. Eivätkä vastoinkäymiset siihen loppuneet. Lähetimme kuvatun materiaalin postissa kehitettäväksi ja posti hukkasi ensimmäisen nauhan! Nämä tapahtumat tappoivat tehokkaasti mielenkiinnon elokuvan kuvaamiseen, mikä on sääli, sillä elokuvan käsikirjoitus on vallan mainio.

Warriors of action Hervanta (1999)

Tällä kertaa verilöyly alkaa lumisessa puistossa. Paikalle on osunut terminaattorin lisäksi zombinmetsästäjä ja yksi zombie.

Action Hervanta (1999)

Tästä se alkoi. Trash Video päätti vain yksinkertaisesti tehdä jotain järjetöntä, ja sitä kyllä tulikin tehtyä!

Hervanta Homicide (1998)

Trash Videon haavena oli jo pitkään ollut tehdä parodia poliisi- ja rikosleffoista ja niiden toisiaan toistavista kliseistä. Toimeen päätettiin ryhtyä kun lukion kuvaamataidon lopputyönä oli mahdollista tehdä videoelokuva aiheesta "Poliisit, aikamme sankarit".

Kovat Jätkät 2 - Koston himo (1997)

Trash Videon legendaarinen merkkipaalu! Tämä oli se elokuva joka lopullisesti iski Trash Videon amatöörifilmaajien suomen kartalle. Ja kovaa iskikin!

Kovat Jätkät (1996)

Trash Videon timantinkova toimintaleffa Kovat Jätkät vuodelta 1996. Kaksi ammatti- ja taparikollista Make (Andres Pass) ja Jampe (Tomi Irri) tekevät keikkaa ja diilaavat kuolemaan muutaman keskioluttölkin tähden. Pikkunilkki nimeltään Läski-Erno (Matti Kuusniemi) huiputtaa kaverukset kääntämään pahamaineisen rikollispomo Armandon (Ville Lähde) hepokattilastin, eikä kysymyksessä ole mehua! Armando ei tempusta ilahdu ja pian tappajat ovat Maken ja Jampen perässä takaa-ajossa halki Hervannan katujien ja metsien.

Verirahat (1995)

Jakke on vaarallinen ammattitappaja, joka joutuu viekkaan pomonsa Jorman, pettämäksi. Jorma kiristää Jakkea tekemään hänelle ilmaiseksi töitä, mutta Jakella ei ole aikomustakaan alistua moiseen kusetukseen...

Shotgun Messiah (1994)

Andres Passin ensimmäinen päärooli sarjamurhaajana, joka käyttää haulikkoa Hervannan asukasluvun pienentämiseen.

Spuke Killer (1993)

Spuken tappaja on valinnut elämäntehtäväkseen surmata kaikki Suolijärven metsää kansoittavat ö-luokan kansalaiset.

Agent 666 vs. Doctor Maybe (1993)

Agentti 666 lähetetään dr. Maybe:n perään, joka uhkaa maailmaa atomipommilla. Tämä on olevinaan yritys parodioida Bond-filmejä, mutta ei kyllä naurata. Jotkut silti tykkää tästä.

Mason 3 vs. Goodtaste 4 (1992)

Kuten Jason ja Freddy 11 vuotta myöhemmin, myös Mason ja Goodtaste kohtasivat tappajien massiivisessa titaanien taistossa.

Goodtaste 3 (1992)

Ennen Jasun tekemistä tehtiin myös kaksi elokuvaa: Goodtaste ja Goodtaste 2. Nämä elokuvat ovat ikiajoiksi kadoksissa, mutta silti teimme niille tämän jatko osan.

Sabotator (1992)

Huhhuijaa... Sabotator nauttii jokseenkin kyseenalaista paskan leffan mainetta johtuen ehkäpä sen loputtomalta tuntuvasta pituudesta tai ehkäpä sen äärettömän huonosta toteutuksesta tai totaalisen idioottimaisesta juonesta.

Toxic Danger (1992)

Uhkapeluri häviää 300000 markkaa raviveikkauksessa. Maksaakseen velkansa on hänen tapettava rikollispomon vihollisia (mm. Esko Aho). Ensimmäinen yritys tehdä pitkää elokuvaa.

Gibson (1992)

Totaalisen järjetön tappotarina: mummo tapetaan, poliisi soitetaan paikalle, mutta hän menee täysin eri osoitteeseen ammuskelemaan jengiläisiä ja sivullisia. Lopulta jengipomo ampuu poliisin ja alkaa, arvasittekin varmaan jo, lahdata omia alaisiaan.