"scifi"

leffoja kategoriassa: 12

Avaruuden haastajat (2014)

Kun maailman kuuluisin toimintaelokuvatähti, suomalaissyntyinen kovanaama nimeltään Nick Nemesis, saapuu hyvin ansaitulle hermolomalle parrasvalojen poltteesta kylmään pohjolaan, tapahtuu uskomattomia: Nick Nemesiksen elokuvia liikaa katsoneet humanoidit kaappaavat Nickin alukseensa ja pakottavat miehen taistelemaan universumin kovimpia haastajia vastaan! Seuraa aikaa ja avaruutta järisyttävä taistelu elämästä ja kuolemasta halki galaksin. Panoksena on elämä ja ennenkaikkea titteli, universumin kovin jätkä!

The Revenge of the Earthquake (2012)

HANKI DVD TÄSTÄ Trash Video & Insane Bastards yhteistuotanto! Jack Shaker on maailman kovin maanjäristysten metsästäjä, mutta hän joutuu lopettamaan ammattinsa traagisen onnettomuuden jälkeen joka vaati hänen parhaan kaverinsa, Mr. Sam Smokerin, hengen. Jack muuttaa suomeen koska siellä ei ole maanjäristyksiä...

Viimeinen taistelu Venuksesta (2010)

HANKI DVD TÄSTÄ The Last Starship To Venus eli suomeksi Viimeinen taistelu Venuksesta on Trash Videon, Insane Bastardsin sekä Blood Cerenomy Filmsin tiiviin yhteistyön hedelmä. Kyseessä on hatunnosto vanhoille kunnon 50-60 luvun B-luokan scifileffoille kuitenkin filmiryhmien omana näkemyksenä eli luvassa on verta, väkivaltaa, kiroilua ja tissejä!

Mies Hervannasta (2003)

HANKI DVD TÄSTÄ Lähitulevaisuudessa, keskellä radioaktiivista joutomaata sijaitsee kaupunki nimeltään Teräs-Manse. Kaupunki, jossa kaksi jengiä kamppailee vallasta. Kaupunki, jossa murhat ja raiskaukset ovat arkipäivää. Kaupunki, jossa vahvat jyräävät heikot!

Viimeiset Humalaiset (1998)

Tuhon jälkeisessä maailmassa vaeltaa yksinäinen sankari, Pyry. Pysyäkseen hengissä on Pyryn varottava verenhimoisia mutanttilaumoja ja juotava viinaa. Vain jatkuva humalassa pysyminen takaa immuniteetin maailmaa peittävälle tappajabakteerille.

Myrkkymies (1995)

Tienaa tonni- kesätöitä paiskiva nuorukainen kompastuu ydinjätelammikkoon. Jäte polttaa pojan kasvot ja vaikuttaa hänen psyykeeseen murhaavalla tavalla: Pojasta tulee myrkkymies, verenjanoinen peto vailla sääliä taikka omaatuntoa

Radioactive 4 (1994)

Tällä kertaa pullo, joka sisältää ydinjätettä löytyy metsästä. Janoinen mies juo siitä ja muuttuu verenhimoiseksi hirviöksi.

Computer fobia (1994)

Viikon peli käynnistää traagisen murha-aallon kerrostalossa!

Boom (1993)

Hervannan ydinvoimala räjähtää! Ydinsäteily saa ihmiset räjähtelemään. Jostain kumman syystä säteily vaikuttaa ainoastaan yhdessä huoneessa. Uhrit korisevat verta suusta valuen: "...varmaan...säteilyä... siitä... ydinvoimalanposahduksesta!"

Radioactive 3 (1992)

Outo hiippari tunkeutuu kotibileisiin ja myrkyttää kaljan ydinjätteellä. Janoiset bilehileet vetävät tottakai kaiken suihinsa ja pian ainakin yksi heistä muuttuu tappajamonsteriksi.

Radioactive 2 (1992)

Joukko erikoisagentteja on tutkimassa edellisen jakson outoja murhia. Yksi heistä on tarpeeksi tyhmä ja juo pöydällä olevasta ydinjäte astiasta. Hän muuttuu hirviöksi ja toistaa Radioactive ykkösen teemaa.

Radioactive (1992)

Pikkupoika hörppää vahingossa tutkija isänsä pöydältä huikan pullosta, joka pitää sisällää radioaktiivista nestettä. Eihän siitä muuta voi tulla kuin muuttua mustahiuksiseksi ja murhanhimoiseksi demoniksi.