Katsottavissa olevat videot elokuvasta Murhapukki:

leffa

Mokakela

Tunnusmusa
   

Murhapukki (2000)

AKA: Slayer Santa

genre: kauhu


valmistunut: 15.04.2000

ohjaus: Trash Video team

käsikirjoitus: Ville Lähde

kuvaus: Matti Kuusniemi, Ville Lähde

editti: Ville Lähde, Matti Kuusniemi, Antti Murtonen

musiikki: Matti Kuusniemi, Sami Saarinen, Kingowar


rooleissa: Andres Pass, Aatto Paasonen, Matti Kuusniemi, Ville Lähde, Sami Saarinen, Juha Leipivaara, Antti Murtonen, Joni Salminen, Antti Lipponen,


pituus: 32 minuuttia

Joulu on koston aikaa, kun yliluonnollisia voimia omaava murhanhimoinen psykopaatti lähtee tapporeissulle kohteenaan joukko hampaisiin aseistautuneita gangstereita.

Veriset murhat seuraavat toinen toistaan kun pukki käyttää säkistään löytyviä erilaisia "työkaluja". Viikate, kirves, pyssy, veitsi, lihakirves, saha ja porkka tekevät verisen tehtävänsä!

Projektiin lähdettiin sillä mielellä, että haluttiin tehdä hurmeinen slasherleffa Friday The 13th ja Silent Night Deadly Night hengessä. Tavoitteessa on onnistuttiinkin melko hyvin. Splatterista ja väkivallasta ei ainakaan ole pulaa!

Murhapukin musiikit ovat klassikkoja! Sami Saarisen mahtava tunnusbiisi on erittäin tarttuva joulumelodia ja hänet tekemät Halloween-tyyliset tiluttelut luovat tappokohtauksiin mainiota kauhutunnelmaa. Elokuvan soundtrackillä raikaa myös miekkahevin messiaat, Kingowar, debyyttibiisillään Kingowar Has Come To Kill.

Elokuvan kuvaukset huipentuivat helmikuussa 2000 Matti Kuusniemen mökillä tapahtuviin lopputappelukohtauksiin. Elokuvaan suunniteltu lopun musikaalikohtaus jäi kuitenkin kuvaamatta...

Elokuva on saatavilla DVD:llä uudelleen masteroituna erikoispainoksena! On kuin paskasankona käytetty kulta-astia olisi puhdistettu ja restauroitu uuteen loistoonsa!