"kauhu"

leffoja kategoriassa: 24

Jasu 2 (2017)

25 vuotta myöhemmin... Jasu palaa kostamaan! Trash Videon kieli poskessa nauhalle kuvattu nostalginen retrotrippi!

Murhapukki (2000)

Joulu on koston aikaa, kun yliluonnollisia voimia omaava murhanhimoinen psykopaatti lähtee tapporeissulle kohteenaan joukko hampaisiin aseistautuneita gangstereita.

Virpoja (1998)

"Short but sweet"

Pelon metsä 7 (1998)

Mielipuolisarjamurhaaja Teuvo jatkaa tappamistaan, kun hän herää kuolleista (täysin ilman syytä). Kalman terää saa tällä kertaa maistaa ilotulitteita rakastava kiinalaisjätkä, kaksi metsään eksynyttä ruotsalaista runopoikaa ja huumeita viljelevä hippi. Teuvo saa vieraaksi myös oman äitinsä, mutta jälleentapaaminen on kaikkea muuta kuin lämmin...

Pelon Metsä 6 (1997)

Janssonin poika Teuvo matkustaa kaverinsa kanssa isänsä mökille tarkoituksenaan tavata isukki monen vuoden jälkeen.

Kauhujen kämppä (1995)

Trash Video jatkoi Myrkkymiehestä tutulla linjalla ja käytti myös tässä elokuvassa kohtauksia keskeneräisistä filmeistä hyväksi. Tällä kertaa koko filmi perustui tälle hukkasälälle.

Hervannan Teurastaja (1995)

Varo kaupustelijoita ja kutsumattomia vieraita. Mielipuoli kodinvaltaaja riehuu vapaana Hervannassa

Pelon Metsä 5 (1994)

Radioaktiivinen jäte herättää Janssonin kuolleista. Niinpä Jansson matkaa afrikkaan auttamaan nälänhädästä kärsiviä orpolapsia. Ei vaiskaan, Jansson jatkaa tappamista viimeisen kerran kolmeen vuoteen.

Pelon Metsä 4 (1994)

Pelonmetsä -mielipuolisuus saavuttaa lakipisteensä sarjan neljännessä osassa!

Pelon Metsä 3 (1994)

Veri on tälläkin kertaa vain hieman vettä sakeampaa kun Jansson palaa kostamaan!

Pelon Metsä 2 (1994)

Jason Voorheesin lailla myös Jansson Vuorinen herää kuolleista ja jatkaa tappamisreissuaan kirvein ja haulikoin varustautuneena.

Pelon metsä (1994)

Jansson Vuorinen palaa kotiseudulleen oltuaan 40 vuotta pakkotöissä Siperiassa, vain huomatakseen, että vandaalit ovat hävittäneet hänen talonsa maan tasalle. Jansson kostaa verisesti kaikille, jotka eksyvät hänen mailleen. Mutta kun hän löytää vaimonsa ruumiin raunioiden keskeltä, silloin helvetti pääsee valloilleen.

Doggie (1994)

Hervannassa kaikki on mahdollista. Koiraksi naamioitunut murhakiintiötään täydentävä Demon-I suorittaa salamannopean muodonmuutoksen ja alkaa lahdata kerrostaloasunnossa asustelevia nuoria, jotka ilmeisesti ovat kaksoisveljeksiä.

Savage (1994)

Syväluotaava analyysi elokuva- ja videopeliväkivallan vaikutuksista Suomen nuorisoon.

Salesman (1994)

Pari hullua kaverusta tappavat myyntimiehen. No tottakai myyntimies herää kuolleista ja alkaa jahdata poikia. Oikeat myyntimiehet eivät koskaan kuole!

Goodtaste 1.1 (1993)

Uusiksi kuvattu versio kadonneesta Goodtaste elokuvasta. Pojat kuulevat pihalta vertahyytävän korahduksen, mikä tarkoittaa sitä, että tappaja on tulossa kylään...

Killer (1993)

Omaperäisesti nimetty 'kauhuelokuva' pojista, jotka päättävät selvittää kuka tappoi alakerran äijän.

Iiros Faith (1993)

Iiro-poika erehtyy kysymään kellonaikaa diiliä tekeviltä huumekauppiailta ja saa puukosta. Onneksi Iirolla on yliluonnollinen kyky herätä kuolleista ja valtava kostonhimo!

Hammer of justice (1993)

Vasaraa heilutteleva hullu saapuu hakemaan omia videokasettejaan kaverilta, joka on pöllinyt ne.

Jazz Killer (1993)

Nuori poika sekoaa tehdessään läksyjä ja alkaa tappaa ihmisiä jazz-musiikin tahtiin.

Insanity (1993)

Psykopaatti karkaa vankilasta ja poliisi lähetetään hänen peräänsä, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Mason 2 (1992)

Mason herää kuolleista roskakorissa ja aloittaa murha-aallon jälleen kerran.

Mason (1992)

Friday the 13th elokuvien innoittamana kuvattu tappoleffa jääkiekkomaskipäisestä tappajasta, joka vailla minkäänlaista motiivia harventaa Hervantalaisen rivitaloalueen asukaslukua erilaisia ulokkeita apuvälineinään käyttäen.

Jasu (1992)

Jostainhan se on aloitettava, ja Trash Videon kohdalla tämä alkupiste oli Jasu. Leffoja oli toki tehty muutamia ennen tätä (mm. Good Taste 1&2), mutta nuo aikaisemmat pökäleet ovat sittemmin hukkuneet, ja niinpä Jasua pidetään "virallisesti" ensimmäisenä varhais-Trash Video -tuotoksena.