"juhlajätkät"

leffoja kategoriassa: 18

Juhlajätkät - S1E11 Jouluyö, älä lyö (2008)

Joulurauhaa ei julisteta Juhlajätkien kämpässä. Ei varsinkaan sillon kun Tope-serkku saapuu kostamaan kokaiinihuuruissaan ja Rantalakin on sotajalalla!

Juhlajätkät - S1E13 Zargon nousee (2008)

Jatkoa Zargonin haasteesta. Pekkuli ja Rantala lähtevät pelastamaan Jammua, Kipeä ja Alpoa. Lopullinen taistelu hengellistä sortoa vastaan alkaa!

Juhlajätkät - S1E12 Zargonin haaste (2008)

Uskovaiset hihhulit kaappaavat Jammun, Kipen ja Alpon käännytysleirille. He joutuvat kohtaamaan haasteista mahtavimman, Zargonin haasteen!

Juhlajätkät - S1E10 Rantalan oma jakso (2008)

Kokonainen jakso omistettuna pelkästään Rantalalle. Näe mitä tämä megapervo on kehittänyt katsojan (ja juhlisten) päänmenoksi!

Juhlajätkät - S1E09 Anna palaa, Alpo (2008)

Alpo saa oman kämppänsä ja muuttaa pois. Pian muut jätkät huomaavat, ettei ilman Alpoa tule toimeen. Alpo tarvitaan takaisin!

Juhlajätkät - S1E08 Lunta tupaan (2008)

Valtaisa kokaiinilasti on hukassa ja Jammun on löydettävä se ennen iltaa. Kipellä saattaa olla tekemistä asian kanssa...

Juhlajätkät - S1E07 Lastentarhan kyttääjä (2008)

Jammu saa osana jakomieliterapiaa vauvan hoitoonsa. Pian onkin miehellä paskaa naamassa ja tappelu lähikapakassa. Miksi?

Juhlajätkät - S1E06 KingOwaR (2008)

Ryyppyrahojen loputtua Pekkuli päättää kaivaa heavy-yhtyeensä nimeltä Kingowar naftalista. Hän pyytää Juhlajätkät bändiinsä. Big mistake!

Juhlajätkät - S1E05 Hervannan lohikäärme (2008)

Nörtti-Alpo ilmottautuu karatekurssille, jotta voisi vihdoin hakata kämppäkäverinsa Jammun. Onko karatekoulussa kaikki kohdillaan?

Juhlajätkät - S1E04 Juhannuskarkelot (2008)

Juhlajätkät lähtevät viettämään juhannusta Alpon porukoiden mökille. Mutta kuka onkaan salaperäinen matkustaja auton takaluukussa?

Juhlajätkät - S1E03 Juhlakalu (2008)

Kipellä on synttärit ja sekös Jammua vituttaa. Pekkuli alkaa hallusinoida ja Rantalakin passitetaan mielisairaalaan. Normi päivä siis.

Juhlajätkät - S1E02 Serkkupoika (2008)

Jammun pahansisuinen serkkupoika Tope saapuu kyläilylle ja viinanhuuruinen helvetti jättidildoineen pääsee valloilleen!

Juhlajätkät - S1E01 Tuparit (2008)

Juhlajätkien tuparit on toimintaa täynnä. Naisia pokataan ja miehiä hakataan! Rantala antaa epämiellyttävän tuparilahjan...

Juhlajätkät: Juhlakalu PROTO (2004)

Viimeisessä proto-jaksossa vietetäänkin Kipen syntymäpäiviä. Rantala antaa lahjaksi paskaa ja Jammu vetää turpiin.

Juhlajätkät: Tiikerinsilmä PROTO (2003)

Alpo on päättänyt päihittää ilkeän hakkaajan Jammun tappelussa. Karatekurssilla opetetaan kuitenkin jotain ihan muita taitoja...

Juhlajätkät: Lunta tupaan PROTO (2002)

Valtava kokaiinilasti on hukassa ja Jammun pomonsa haluaa kamansa takaisin vielä samana päivänä! Kipellä ja Pekkulilla on sormensa pelissä tässä farssissa...

Juhlajätkät: Serkkupoika PROTO (2001)

Ilkeä serkkupoika Tope saapuu visiitille ja alkaa heti uhkailemaan isäntiään. Pystyvätkö Juhlajätkät taltuttamaan viinan- ja pillunhimoisen psykopaatin?

Juhlajätkät: Tuparit PROTO (2000)

Juhlajätkät ovat juuri muuttaneet uuteen hienoon kämppäänsä. Alpolle tehdään heti selväksi pelin henki, Rantalakin saa läskiinsä.