TrashVideo.fi

Trash Video on vuonna 1995 perustettu tamperelainen riippumaton leffaryhmä, jonka tunnetuimpia saavutuksia ovat mm. Hervannan Hurjat, Mies Hervannasta, Nato Commando sekä törkyturpien tv-sarja Juhlajätkät.

Trash Videon perustivat Matti Kuusniemi, Ville Lähde, Antti Murtonen, Andres Pass ja Aatto Paasonen. Myöhemmin mukaan tulivat Sami Saarinen ja Antti Kiuru.

Trash Videon elokuvia on näytetty aikanaan MoonTV:llä sekä lukuisilla eri leffafestareilla. Leffoja ja muita tuotantoja on ollut myös laajasti saatavilla ensin VHS-nauhana, sitten DVD:llä ja nyt lopulta internetin suoratoistona. Tältä sivulta löydät kaiken oleellisen Trash Videoon liittyen!

Trash Video -yhteisöt: Facebook, Youtube. Sivut Wikipediassa.

Yhteydenotot: trashvideofinland@gmail.com

Satunnaiset valinnat

Juhlajätkät - S1E12 Zargonin haaste (2008)

Juhlajätkien arkiryypiskely keskeytetään väkivalloin kun uskovaisten äärijärjestön kommando-solu kaappaa pojat käännytysleirille. Nyt on aika opettaa Juhlajätkät tavoille, mutta ovatko pojat samaa mieltä? Voittavatko Jammun nyrkit tuliaseiden voiman? Onko Kipe valmis kääntämään toisen poskensa? Onko Alpo valmis puolustamaan muita jätkiä omalla hengellään?

Kuonavasara (2009)

Lyhytelokuva, joka toimii syventävänä lisäteoksena elokuvalle Nato Commando.

Mason 3 vs. Goodtaste 4 (1992)

Kuten Jason ja Freddy 11 vuotta myöhemmin, myös Mason ja Goodtaste kohtasivat tappajien massiivisessa titaanien taistossa.