TrashVideo.fi

Trash Video on vuonna 1995 perustettu tamperelainen riippumaton leffaryhmä, jonka tunnetuimpia saavutuksia ovat mm. Hervannan Hurjat, Mies Hervannasta, Nato Commando sekä törkyturpien tv-sarja Juhlajätkät.

Trash Videon perustivat Matti Kuusniemi, Ville Lähde, Antti Murtonen, Andres Pass ja Aatto Paasonen. Myöhemmin mukaan tulivat Sami Saarinen ja Antti Kiuru.

Trash Videon elokuvia on näytetty aikanaan MoonTV:llä sekä lukuisilla eri leffafestareilla. Leffoja ja muita tuotantoja on ollut myös laajasti saatavilla ensin VHS-nauhana, sitten DVD:llä ja nyt lopulta internetin suoratoistona. Tältä sivulta löydät kaiken oleellisen Trash Videoon liittyen!

Trash Video -yhteisöt: Facebook, Youtube. Sivut Wikipediassa.

Yhteydenotot: trashvideofinland@gmail.com

Satunnaiset valinnat

Radioactive 2 (1992)

Joukko erikoisagentteja on tutkimassa edellisen jakson outoja murhia. Yksi heistä on tarpeeksi tyhmä ja juo pöydällä olevasta ydinjäte astiasta. Hän muuttuu hirviöksi ja toistaa Radioactive ykkösen teemaa.

Virpoja (1998)

"Short but sweet"

Juhlajätkät: Juhlakalu PROTO (2004)

Viides osa hervantalaisessa sikailu sitcom-sarjassa palauttaa tutut törkyturvat ruutuun. Kämppäkaverit Jammu, Kipe, Pekkuli ja Alpo sekä heidän uskomaton naapurinsa Rantala syöksyvät uusiiin alkoholin, oksennuksen, pornon ja väkivallan kyllästämiin seikkailuihin!