perjantai, 25. elokuu 2017

Video Cop julki

Tätä kirjoittaessa on vihdoin uusi sarjamme Video Cop saanut ensi-iltansa myös internetsissä ensimmäisen jakson, Terminator Commando, muodossa. Alkuperäinen ensi-iltapäivä meillä oli jo 10.6.2017 elokuvateatteri Niagarassa, jossa näytimme kaksi ensimmäistä jaksoa Terminator Commando ja Bandits & Bloodhounds. Teatteriensi-illan jälkeen halusimme tehdä jaksoihin vielä muutamia lisäyksiä ja parannuksia ja yhtäkkiä näiden parissa hurahtikin koko kesä. Mutta eipä se mitään, kesällä on muutenkin huono aika julkaista tälläisiä edes netissä.

Video Copin kaksi ensimmäistä jaksoa kuvattiin pääasiassa vuoden 2016 aikana. Kuvauspäiviä meillä oli yhteensä seitsemän, jotka jakautuivat jaksojen kesken about tasan. Rahaa meillä meni koko projektiin arviolta viitisen sataa euroa, siis kumpaankin jaksoon. Mielestäni tämä on erittäin hyvä suoritus varsinkin kun ottaa huomioon että kummatkin jaksot sisältävät monimutkaisia ja massiivisen tuntuisia kohtauksia. Tämä jos mikä todistaa sen että käytössä ei tarvitse olla tuhansia euroja miljoonista puhumattakaan luodakseen vakuuttavaa jälkeä!

Seuraavaksi alamme työstämään kolmatta Video Cop -jaksoa nimeltään Bring Me the Blood of the Werewolf, josta jo trailer onkin Bandits & Bloodhounds jakson perässä. Kuten nimestä voi päätellä, on kyseessä perinteisiin horror-teemoihin nojaava kumarrus vanhoille Universal-monstereille ja Brittiläisen Hammer-studion tuotannolle! Mihin siitä sarja jatkaa, jää vielä nähtäväksi!

Ensimmäinen jakso tästä:

Seuraava jakso Bandits & Bloodhounds ilmestyy 1.9.2017!

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 18:02

Tunnisteet: Terminator Commando, Video Cop, Flash Arnold, 80's, Synthwave, Jake Crusher

Ole ensimmäinen kommentoija