torstai, 15. joulukuu 2016

Video Cop -uusi sarja

Ne jotka ovat ahkerasti seuranneet Trash Videon facebook-sivuja ovat ehkä hoksanneet päivityksistämme että jotain uutta on tekeillä. Nyt on vihdoin ja viimein aika kertoa virallisesti myös omilla sivuillamme mistä oikein on kyse!

Vuoden 2016 ajan Trash Video on työstänyt uutta sarjaa nimeltä Video Cop. Olemme saaneet tätä kirjoitettaessa purkitettua kaksi jaksoa, jotka kummatkin saavat ensi-iltansa näillä näkymin vuoden 2017 keväällä.
Kyseessä on erilaisia elokuvagenrejä huolettomasti sekoittava toiminnallinen nettisarja, jonka keskiössä on 80-luvun hervantalainen kyttä Jake Crusher. Kyttä, joka pääsee tutkimuksissaan liian lähelle kansainvälistä salaliittoa ja saa maksaa siitä kalliin hinnan: Hänet siirretään sisään videomaailmaan, jossa mikä tahansa videoleffa muuttuu tappavan todelliseksi.

Jokainen jakso edustaa siis omaa elokuvagenreä, sellaisia genrejä, joista Trash Videon pojjaat ovat pitäneet iät ja ajat. Ensimmäisessä jaksossa Terminator Commando ollaan Arnold Schwarzeneggerin viitoittamassa Commando-maailmassa ja tokassa jaksossa Bandits And Bloodhounds ollaankin lännenelokuvassa parhaaseen Sergio Leone -tyyliin.
Sarja tullaan julkaisemaan elokuvafesteillä kuten TUFF ja Cinemadrome sekä tietysti Youtubessa Trash Videon kanavalla. Idea tässä vaiheessa olisi saada kaksi n. vartin mittaista jaksoa kuvattua vuodessa ja ihan hyvällä mallilla ollaan toistaiseksi. Tulossa olevista jaksoista on lyöty lukkoon Paul Naschy / Hammer -kunnianosoitus Bring Me the Blood of The Werewolf. Muita jaksokonsepteja on mm. pornojakso, college-komediajakso, Natsiopisto, Nunnaninjat ja mitä näitä nyt oli. Ehdotelkaa meille hyviä konsepteja!
 Jos ja kun haluat olla mukana näissä unohtumattomissa tuotannoissa, suosittelemme että täytät oheisen lomakkeen

Alla CamIcen reportaasi Video Cop -kuvauspaikalta, Terminator Commandon kiihkeistä kuvauksista!

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 13:33

Tunnisteet: Video Cop, 80's, Matti Kuusniemi, Antti Murtonen, Andres Pass, trash video, Video, Ville Lähde, vhs

Ole ensimmäinen kommentoija