tiistai, 20. lokakuu 2015

Telkkarihommia

Trash Videon Ville Lähde kävi jutustelemassa MoonTV:n uudessa leffa-aiheisessa puheohjelmassa HIKISET LEFFANÖRTIT kaikkea mukavaa! Ohjelmaa juontaa Rauli Ylitalo ja keskustelussa on mukana myös MoonTV aktiivi Karo von Rutenhjelm. Ensimmäisessä jaksossa puhutaan mistäpä muustakaan kuin ARNOLD SCHWARZENEGGERISTÄ!

http://moontv.fi/ohjelmat/elokuvat-ja-viihde/hikiset-leffanortit-osa-1 

Kuvernaattoriterminaattoriconanin lisäksi sarjan muita aiheita ovat:
  • Cannon Group
  • John Carpenter
  • Italialaiset post holocaust -leffat
Kannattaa siis nyt seurata MoonTV:tä!

Tässä yhteydessä kannattaa myös mainita toinen telkkariaiheinen Trash Video -juttu, nimittäin Villen ja Matin vuonna 2003 tekemä lyhyt ohjelmademo nimeltä FINDIE ACTION. Kyseinen ohjelma muistikuviemme mukaan kuvattiin TVTV:n (nykyinen SubTV) ohjelmakilpailuun, jossa etsittiin uusia ohjelmaideoita ja juontajakykyjä. 

Kyseinen demo-ohjelma oli pitkään luultu olevan ikuisesti hävinnyt, sillä ohjelman ainoaksi kopioksi luultu CD-ROM -levy otti ja räjähti (!) tietokoneen optiseen asemaan asetettaessa. Onneksi Matin arkistojen kätköistä löytyi pari viikkoa sitten uusi varakopio ja nyt kaikki maailman ihmiset pääsevät nauttimaan tästä ohjelmaraakileesta ja sen tuottamasta myötähäpeästä :)

  

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 17:06

Tunnisteet: Hikiset leffanörtit, Cannon Group, Arnold Schwarzenegger, Findie Action, John Carpenter, MoonTV

Ole ensimmäinen kommentoija