tiistai, 12. elokuu 2014

Scifi-syksy 2014!

Uudistuneiden sivujen kunniaksi Trash Video ja Insane Bastards julkaisevat huikaisevan Scifitrilogiansa Youtube-videoina syksyn 2014 aikana! Kolme elokuvaa julkaistaan kuukauden välein syys-, loka-, ja marraskuussa, aina joka kuun ensimmäinen keskiviikko. Varaa siis eväät mukaan, kiinnitä turvavyösi ja koita kestää armoton scifin täsmäpommitus mikä sinua pian kohtaa!

3.9.2014: The Last Starship to Venus (2010)

Joukko hurjapäisiä sisunautteja ja yksi robonautti matkustaa Venus-planeetan pinnalle suorittamaan korporaation antamaa, huippusalaista tehtävää. Armoton Venus paljastaa kuitenkin julman salaisuutensa ja pian on piru irti! Elokuva kuvattiin vanhan 50-luvun scifin hengessä kolmessa päivässä vuonna 2010 pääasiassa helteisellä soramontulla. Huikean scifi-seikkailun sisunautteina nähdään Marko Suksi, Sami Haavisto ja Andres Pass.

1.10.2014: The Revenge of The Earthquake (2012)

Eläköitynyt maanjäristystenmetsästäjä, amerikkalainen macho-mies, Jack Shaker (Christopher Lee), muuttaa Suomeen koska täällä maa ei turhia tutise. Pian metsästäjästä tulee saalis, kun häntä alkaa jahtaamaan TROTEQ-luokan maanjäristys, jolla on oma tahto. TROTEQ on päättänyt kostaa Jackille lajitovereidensa kärsimykset ja vähän päälle. Repien ja raiskaten maanjäristys tekee silppua Jackin ystävistä, tuttavista ja koko Tampereen kaupungista. Nyt Jackillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä vastaiskuun...

5.11.2014: Champions of Space (2014)

Suomalainen maailmankuulu actionstarba, Nick Nemesis (Andres Pass), on saapunut Hollywoodin helvetistä Suomeen hermolomalle. Mökille saavuttuaan tapahtuu Nickille uskomattomia: Humanoidit kaappaavat hänet avaruuteen ja haastavat Telluksen kovimman karjun häkkitappelumatseihin, joissa häviäjistä tehdään sylttyä, mutta voittajasta tehdään AVARUUDEN MESTARI! Champions valmistui tämän vuoden maaliskuussa juuri sopivasti TUFF-festareille. Pääosissa Andresin lisäksi nähdään uskomaton määrä lihasmassaa sekä Ari Savosen huikeat maskeerausefektit, huippuluokan digitaalitehosteita unohtamatta!

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 20:08

Tunnisteet: Scifi-trilogia, The Revenge of the Earthquake, Marko Suksi, Andres Pass, Venus, Sami Haavisto, The Last Starship to Venus, Champions of Space, Christopher Lee

kommentteja: 1

sunnuntai, 21. joulukuu 2014 at 11:43 Kapteeni Kirk
Hyviä olivat!