maanantai, 18. marraskuu 2013

Osallistu Avaruuden haastajiin

Pari viikkoa sitten käynnistimme ensimmäisen trendikkään yhteisrahoitusprojektimme indieGoGo-sivustolle. Tarkoituksenamme on hakea yleisöltä tukea uuden elokuvamme Avaruuden haastajat kuvauksiin. Kuten tiedätte, kuvaukset nielevät jonkun verran rahaa. Rahaa, joka on tähän mennessä rahoitettu tekijöiden pussista tai satunnaisella DVD-myynnillä. Kuvauskalustoon sekä rekvisiittaan saa upotettua pitkän pennin, puhumattakaan maskeerauksesta ja erikoistehosteista. Sen lisäksi kustannuksia kasvattaa näkymättömät kulut kuten transportaatio ja catering (joka on luonnollisesti halvimmasta ja epäterveellisimmästä päästä).

Rahoitusta onkin tätä kirjoittaessa tullut mukavat vajaa viisisataa euroa! Suurkiitos kaikille lahjoittajille!

Mutta vaikka ruinaammekin indieGoGon kautta teiltä arvon katsojat rahaa, ei tarkoita sitä ettäkö sitä pitäisi ilmaiseksi antaa. Ehei, vastineeksi rahoituksesta saatte erilaisia palkkioita aina leffan digitaalisista kopioista DVD-levykkeisiin:

1e JOIN THE FIGHT!
Tällä saat komean digitaalisen julisteen elokuvasta! Sopii hienosti näyttöpäätteen taustakuvaksi!

5e DIGITAL BOXER!
Me annamme sinulle elokuvan digitaalisen full HD version! Voit katsella sen missä vaan ja milloin vaan. Saat myös digitaalisen julisteen.

10e SEE THE FIGHT!
Tämä on rajoitettu tarjous, jolla saat lipun elokuvan ensi-iltaan Tampereelle! Näytämme myös aiemmat elokuvat, joten tämä on loistava diili!

15e KICK SOME ASS!
Käy tähän käsiksi ja saat DVD kopion leffasta digitaalisen kopion lisäksi. DVD luonnollisesti hienossa muovikotelossa ja mukana on läjä extroja! Saat tietysti myös digitaalisen julisteen kuten kaikki muutkin.

25e HISTORY OF VIOLENCE!
Mutta kuinka voisit katsoa pelkästään Avaruuden haastajat jos et katso myös muitakin trilogian leffoja? Tämän vaihtoehdon valittuasi saat Avaruuden haastajat DVD:n PLUS digitaaliset fullHD kopiot kaikista trilogian leffoista, sekä tietysti digitaalisen julisteen!

40e FIGHT FOR THE TITLE!
Nyt panokset kovenee! Tällä saat kaikki kolme elokuvaa sekä DVD:nä että digitaalisena full HD:na! Heitetään mukaan vielä digitaalinen juliste. Tästä ei hommat paljon parane!

500e THE CHAMPIONS OF SPACE!
Tämä on niille jotka todella rakastavat meitä ja työtä jota teemme. Tämä sijoitus on meille jättimäinen askel eteenpäin kohti paremman näköisiä elokuvia. Siitä hyvästä tarjoamme elokuvastamme yksityisnäytöksen, katsotaan vaikka kaikki kolme jos haluat! Pääset hengailemaan tuotantoryhmän kanssa ja teet kaikki muut kateelliseksi!


Joten pyydämme nyt kaikkia Trash Video ja Insane Bastards -faneja kantamaan kortensa kekoon scifi-trilogiamme puolesta! Näin saamme ruutuun mahdollisimman hyvän muuvien meidän kaikkien iloksemme! Onnistuu vaikka myös Visa Electronilla.

OSALLISTU TÄSTÄ: http://www.indiegogo.com/projects/the-champions-of-space-science-fiction-movie

Asiasta kukkaruukkuun: viime lauantaina 16.11.2013 kävimme raksaamaan lavasteita Auttoisissa taidegalleria Ars Auttoisissa. Tähän paikkaan tarkoituksemme on rakentaa elokuvan avaruuteen eri planeetoille sijoittuvat vaativat tappelulavasteet. Ars Auttoisten isäntä Teemu, oli niin mukava, että kutsui elokuvausryhmämme paikan päälle rymyämään! Siitä suurkiitokset hänelle Auttoisiin!

Krapulavapaa lavastusryhmä lähti puoli yhdentoista aikaan Tampereelta kohti Auttosia, joka sijaitsee vajaa sata kilometriä tampereelta Lahteen päin. Toinen ryhmä matkusti pakettiautolla Ypäjälle hakemaan lavasteseiniä, jotka Maanjäristyksen kuvauksista lähtien olivat keränneet kosteutta ja hometta Suksen perheen tilan liiterissä.

"Studioksemme" valittiin Ars Auttoisissa isohko, mutta valoisa luokkatila. Tässä vaiheessa on syytä mainita että Ars Auttoinen on entinen peruskoulurakennus, joten huoneet siellä on melko tilavia ja korkeahkoja.

Ensimmäinen tehtävä oli peittää isohkot ikkunat mustilla muovisäkeillä, jotta pihalta sisään puskeva päivänvalo ei sekottaisi tarkkaan laskelmoituja kuvausvalaistusolosuhteita. Tämän jälkeen kävimmekin päätehtävän kimppuun, joka oli suunnitella ja rakentaa Flipper Manin avaruusaluksen keula. Tämän pähkäilyyn kuluikin jokunen tovi, mutta pian suunnitelmat olivatkin selvillä. Hyödyntäen Ars Auttoisten metalliromuvarastoa, sekä Andresin hämmentäviä hitsaustaitoja, keulan rautakehikko olikin pystyssä alta aikayksikön!

Seuraava isompi homma olikin sitten lavasteseinien (7 kpl) perkaaminen edellisen lavastuksen verentahrimista kaakelin- ja tapetinjämistä ja maalaaminen mustaksi. Onneksi meillä oli apuna tuottaja Matin reipas Nemo poika, joka avusti urheasti tylsähkössä maalaustehtävässä! Seinien pystyttäminen valitettavasti jäi itse kuvauskertaan, sillä musta maali kuivui odotettua hitaampaa kosteassa ilmanalassa, emmekä viitsineet alkaa suttaamaan maalia ympäriinsä.

Näin meillä taas oli (melkein) valmis avaruusalus-setti. Edellinen rakennettiin elokuvaa The Last Starship to Venus varten paljon pienemmässä mittakaavassa paljon pienempään tilaan. Näillä eväillä mennään kohti kuvauksia sitten!


pitkä askartelupäivä uuvuttaa ahkerimmankin raksamiehien:

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 16:50

Tunnisteet: IndieGoGo, lavastaminen. tappelukehä, Avaruuden Haastajat, avaruusalus

Ole ensimmäinen kommentoija