perjantai, 30. elokuu 2013

2013 eka päivittely!

Jaahas, sitä vois taas vaihteeksi tähän Trash Videonkin blogiin kirjoittaa jotain. Edellisestä postauksesta on taas päässyt vierähtämään reilu vuosi! Niin se aika vaan rientää...

No eniveis viimeisen postauksen jälkeen olemme saaneet leffan The Revenge of the Earthquake valmiiksi ja sen ensi-ilta pidettiin Tampereen Niagarassa maailmanloppuna 21.12.2012. Purukka tuntui tykkäävän siitä ja tekijät sekä katsojat olivat enemmän tai vähemmän humalassa. Iltaa siis voi pitää onnistuneena! Maanjäristyksen kosto esitettiin myös Tampereen elokuvajuhlien Trash & Underground festivaaleilla päätöselokuvana, jossa se sai myös raikuvat aploodit. TUFF on muuten taas myös seuraavana vuonna ja sinne haetaan leffoja, joten jos olet kuvannut tapahtuman ohjelmistoon sopivan leffan, lähetä se sinne ehdolle!

Maanjäristysten jälkeen leffarintamalla onkin ollut sitten hiljaisempaa. Filmiryhmän huomio on fokusoitunut toisiin kohteisiin. Kuten esimerkiksi retropeleihin! Tsekatkaa arcade.trashvideo.fi. Kyseessä on Trash-äijien Matin ja Villen projekti, jossa Raspberry Pi minitietokone on lavastettu vanhojen kunnon pelien höylimiseen. Hours of fun, kuten eräässä sivustossa sanottiin enkä keksi parempaa kehua itse laitteelle.Rapsberry Pi toimii myös loistavana mediatoistimena, jonka innoittamana Ville päätti digitoida koko VHS-kokoelmansa. Kokoelman kansikuvia voi ihailla tumblrissa!

Myös elokuvafestari Cinemadromea ovat Trashin sällit olleet työstämässä. Jo kymmenettä kertaa järjestettävä Tampereen tiukin elokuvafestivaali starttaa tänä vuonna 26.10 eli halloweenina elokuvateatteri Niagarassa. Ohjelmistoa lisätään sitä mukaa Cinemadromen sivuille, kun se varmistuu.

Tämän blogin lukijoita varmaankin eniten kiinnostaa Trash Videon seuraavat leffaprojektit joten kerrottakoon tässä että tekeillä on eräs Scifi-aiheinen lyhytelokuva. Suunnitelmat ovat niin alkutekijöissä, että tässä ei hirveästi vielä kannata siitä paljastaa. Sen verran kerrottakoon, että avaruudessa ollan ja taistellaan :) Elokuva olisi tarkoitus saada ensi-iltaan jo TUFF 2014:aan.

Sen lisäksi pitkään on ollut puhetta Juhlajätkät-jaksojen kuvaamisesta. Kokonaista seasonia tuskin kuvaamme mutta kenties luvassa on muutama jakso lisää... kenties käsikirjoitusta on jo kirjoitettu mutta katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan!


Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 18:49

Tunnisteet: uusi leffa, scifi, Maanjäristyksen kosto, juhlajätkät

Ole ensimmäinen kommentoija