keskiviikko, 23. toukokuu 2012

Trash Video 20v! 1992-2012

Niin, edellisestä postauksestahan on kerennyt vierähtämään jo melkein kaksi vuotta tätä kirjoittaessa! Innostuin koodaamaan blogi-palikan Trash Videon -sivuille työtehtävän johdosta. Tajusin että tämmöinen blogihan on olemassa jossain bittimaailman syövereissä ja sieltähän se löytyikin osoitteesta juhlajatkat.blogspot.com.

Koodasin PHP:llä googlen rajapintaa hyväksikäyttäen työkalut, jotka noutavat blogikirjoitukset blogspotin sivuilta ja tallentavat ne omaan tietokantaansa Trash Videon palvelimelle. Sen lisäksi imitoin navigaation ja blogipostaukset trash videon sivuilla näyttämään melko samalta kuin blogspotissa ja voilà, Trash Video Blogi iskee takaisin trashvideo.fi:ssä!

Mutta itse asiaan: Paljon kaikkea on kerennyt tuon vajaan kahden vuoden aikana. Ensinnäkin yhteistyöleffamme Viimeinen taistelu Venuksesta / Last Starship to Venus Insane Bastardsin kanssa valmistui vuonna 2010. Sen jälkeen olemme aloittaneet kuvaamaan samalla jengillä elokuvaa The Revenge of the Earthquake (tuttavallisemmin TROTEQ), jonka on tarkoitus ilmestyä ensi-iltaan tämän vuoden joulukuun 21. päivä eli silloin kun maailma loppuu!

TROTEQista on tulossa vähän vajaa puolen tunnin mittainen epookki ja tätä kirjoittaessa siitä puuttuu vielä kaksi isohkoa kuvauskeikkaa. Se mitä meillä nyt on niin on ainakin originaali juonikuvio, hieno panssarivaunu lumimyrskyssä aloitus, CGI:llä tehostettu maanjäristys tuhoaa Tampereen keskustan -kohtaus, Maanjäristys tappaa homon suihkussa WTF -kohtaus sekä mainiot roolisuoritukset Christopher Lee:ltä ja kumppaneilta.


Leffaprojektien lisäksi varmaankin kaikki ovat huomanneet huomattavat boostauksen Trash Videon kotisivuilla. Domain vaihdettiin trashvideo.org:sta trashvideo.fi:hin ja muutoksen yhteydessä sivut modernisoitiin alusta asti. Ja mikä tärkeintä; paljon uusia leffoja on lisätty sivuilta katseltavaksi! Melkein koko Trash Videon leffakatalooki on siirretty youtube-upotettuna katsottavaksi sivuillemme, joten nauttikaahan!

Koitan muistaa päivitellä blogia nyt useammin kun kahden vuoden välein :)

Kirjoittanut: Ville Lähde KLO 15:18

Tunnisteet: The Revenge of the Earthquake, The Last Starship to Venus, panssarivaunu, Christopher Lee, lumimyrsky, CGI

kommentteja: 4

sunnuntai, 21. joulukuu 2014 at 12:14 Pera
Onneee!

perjantai, 15. maaliskuu 2013 at 14:34 esa
voitin lotos 23 000?

lauantai, 23. kesäkuu 2012 at 13:30 Anonymous
Kuulostaa lähinnä mahtavalta! Innolla odotellen.

keskiviikko, 23. toukokuu 2012 at 16:03 Anonymous
Hyvälle kuulostaa!