torstai, 25. syyskuu 2008

uusi shitcom sarja käynnistyi 19.8

Trash Videon kaksi ja puolivuotinen taival saatiin päätökseen torstaina 19.8.2008 kun uusi s(h)itcom sarja Juhlajätkät näki vihdoin päivänvalon. Ohjelma käynnistyi digikanava Diggarilla sekä netissä osoitteessa www.juhlajatkat.tv Heitetäänpä ensimmäinen jakso tähänkin:

TUPARIT


Suomalainen verkkopalvelu indietaivas hostaa leffaamme ja se löytyy myös youtubesta sekä google videosta muutamia mainitakseni.

Mikä sitten oikein on Juhlajätkät? Kyse on Hervantalaisen leffaporukan hengentuotteesta joka on 13-osainen räävittömällä huumorilla ryyditetty tv-sarja neljästä kämppiksestä Jammusta, Kipestä ja Pekkulista sekä heidän umpipervosta naapuristaan Rantalasta. Yhdessä kaverukset heittäytyvät uskomattomiin sikailuseikkailuihin.

Ei ehkä kuulosta järin omaperäiselle mutta kun soppaan heitetään kiroilua, väkivaltaa, seksiä itämaisia taistelulajeja sekä kauhu- ja scifielementtejä on kyseessä jotain todallakin ihan muuta. Alatyylin huumoritykitys ei takuulla ole joka makuun joten ennen katsomista on syytä miettiä oletko herkästi loukkaantuvaa tyyppiä mutta mikäli ronskimpi komiikka uppoaa on Juhlajätkät sinun sarjasi.

Uusi jakso joka perjantai aina 2008 joulun asti. Pitänee valmistautua illan koitokseen.

Rantala signing out

Kirjoittanut: Juhlajätkä - Rantala KLO 09:50

Tunnisteet: juhlajätkät, sikailu, komedia, huumori, kalja, viina, juopottelu, Hervanta, seksi, väkivalta, shitcom sitcom

Ole ensimmäinen kommentoija